Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Lokit kirkuvat ja sotkevat sietämättömästi – Miten ongelmaan voi vaikuttaa?

Lokit kirkuvat ja sotkevat Keskusapteekin katolla aamusta iltaan. Asun viereisessä talossa. Lokeilla on kantava ääni, joten se haittaa jo nukkumistakin. Voiko lokkitarkkailijaan olla yhteydessä, vai miten ongelmaan voi vaikuttaa? Olisi hyvä toimia ennen kuin lokit alkavat rakentaa pesiä. Viime kesä oli todella paha, kun lokit hyökkäilivät.

Rauhallisempaa kesää toivoessa

Lue myös: Jouko Astor tietää, miksi naurulokit muuttivat Hämeenlinnan keskustaan (21.8.2020)

Hämeenlinnan kaupunginjohtajan viran vähäinen hakijamäärä 7 todistaa osaltaan, että kaupungin vetovoimassa on parannettavaa. Vastaavankokoisiin kaupunkeihin on viime aikoina tullut keskimäärin lähes 20 hakijaa ykkösjohtajan virkaan. Kukapa halukkaasti lähtisikään staattisessa kehitystilassa olevaan kaupunkiin puhaltamaan dynamiikkaa. Perin stressaavaa se olisikin.

Toivo ns. suorahakuun

Kylläpäs Hämeenlinnalla on huono maine, kun kaupunginjohtajaksi haki aika heikohko joukko. On vakava peiliin katsomisen paikka kaupungin johdolla ja nykyisillä valtuutetuilla.

Kaikki vaihtoon

Olisi kiva, kun uusi kaupunginjohtaja löytyisi näistä virkaa hakevista. Ei sitten sorruttaisi hyväveli-kauppoihin sukulaisten ja tuttujen kanssa.

Ritva Järvinen

AIJAi, että helpotti, kun näin, että Aija Tuimala on hakenut kaupunginjohtajaksi. Olen suosikkini valinnut.

Martti Töttölä (vihr.)

Lue myös: Pelottiko perussuomalaisten vaalivoitto, kammottiko kaupungin talous? (analyysi, 22.4.2021)

Miksi Hämeenlinnan kaupungilla ei ole varaa pitää uimahallia auki? Me yli 70-vuotiaat olemme olleet nyt 14 kuukautta ilman rakasta harrastusta – aamu-uinti, kuntosali, kavereiden näkeminen saunassa! Nyt kun korona-ryhmä sallisi uimahallin avauksen, niin Hämeenlinnan liikuntahallit oy on päättänyt pitää sen kiinni kustannussyistä. Huomioikaa myös, kuinka moni jää saamatta uimataitoa ennen kesää! Kuinka monelta nuorelta menee kesätyöpaikka?! Noin muutama viikko sitten kaupunginhallituksen ja valtuuston puheenjohtajat skoolasit, kun kaupunki teki voittoa, mutta kaupungin liikuntahallit tappiota?

Pitää katsoa ketä äänestää

Lue myös: Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit pysyvät kiinni (22.4.2021)

Teiden kuntoon satsataan ja samanaikaisesti autoilua suitsitaan verojen korotuksilla. Sähköautoihin on varaa vain ökyrikkailla. Hallituksen tasa-arvo tarkoittaa siis parempia teitä rikkaille. Köyhä kansa jopoilee.

Ketjupolkija

Postilta ala-arvoista toimintaa: lasku lähetetty oikealla selkeällä osoitteella Nurmijärveltä 8.4. ja tuli perille Hämeenlinnaan 22.4. Matkalla siis 14 päivää!

Pettynyt Postiin

Keskustan Kalvolan paikallisyhdistys piti vuosikokouksessaan 21.4.2021 tärkeänä Kalvolan seurakunnan itsenäisyyttä.

Heikki Koskela (kesk.), Kalvola

En tiedä, äänestänkö enää naista. Kaipaan naisia puhumaan lapsiperhearjesta 2021 ja elämän kinttupoluista. Ehdokkaiden otsat ovat sileitä kuin luistinradat, vaikka lapsiperhe-elämä jättää uria kasvoihin ja vartaloon. Kaipaan politiikkaan äitejä ja isiä, joissa elämä saa näkyä.

Luomu Risanen