Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Eikö olisi kiva nauttia tulevasta suvesta?

Hyvät kanssakulkijat! Nyt on Kanta-Hämeen ilmaantuvuusluku nousussa. Kaikkien meidän pitää skarpata ja edelleen noudattaa saamiamme ohjeita. Eikö olisin kiva nauttia tulevasta suvesta ilman suurempia rajoituksia?

Päivi

Lue myös: Kanta-Hämeessä neljä uutta koronatartuntaa (26.4.2021)

Olipa Matti Hietalalta jälleen hyvä kannanotto ajankohtaiseen asiaan (HäSa 26.4.). Suomen asema ilmastopolitiikassa on tosiaan mitätön globaalissa mittakaavassa. Meille suomalaisille turve olisi oikein hyödynnettynä mahtava voimavara. Biodiesel vain yksi niistä.

Kotimaisuuden puolesta

Näin vaalien alla olisi mukava tietää ehdokkaiden mielipiteet kaupungin leipäjonoista, joiden asiakasmäärät vain kasvavat. Sen jälkeen kun toimeentulotuki siirrettiin Kelaan vuonna 2017, kaupungin sosiaalitoimi ei ole enää ottanut vastuuta taloudellisissa vaikeuksissa olevista ihmisistä, vaan on neuvonut ihmisiä hakemaan ruokansa leipäjonosta tai pyytämään apua diakoniakeskukselta. Diakoniakeskuksenkin apu on rajallista, joten leipäjonossa ruokakassin jonottaminen näyttää olevan monelle lopulta ainoa vaihtoehto. Meneekö Hämeenlinnan kaupungilla niin hyvin, etteivät kuntavaaliehdokkaat tällaisia asioita nosta esille?

Menninkäinen

Pitkittynyt vierailukielto voi olla iäkkäälle yhtä vaarallinen kuin koronavirus. Sosiaalinen kuolema voi romahduttaa vanhuksen kunnon ratkaisevasti. Jokaisella kuukaudella on siis väliä. Rokotukset ovat hyvällä tasolla, joten eikö hoivakotien ovet jo pitäisi avata omaisille ja ulkoiluttajille.

Huolia kuunnellut omaishoitaja

Olen samaa mieltä Martti Töttölän kanssa, eli Aija Tuimala kaupunginjohtajaksi.

Aimo Toivo Iittalasta

Kaikki sympatia Hirsimäen päiväkodille. Vähillä resursseilla kaikki tekevät kuitenkin Parhaansa.

Yksi äiti

Minna Kivimäki nimitettiin liikenne- ja viestintäministeriöön kansliapäälliköksi ja Kimmo Tiilikainen geologian tutkimuskeskuksen pääjohtajaksi. Olivatko varmasti pätevimmät ja minkälaisilla palkoilla ja eduilla kyseiset virat? Virat välttämättömiä tässä taloustilanteessa?

Kysyn vaan

Piti ostaa oman kylän varaosakaupasta kaksi kumia. Kassalla hinta 25 euroa, jäivät ostamatta. Samat kumit löytyivät Suomenlahden toiselta puolelta hintaan 1,80 euroa kappaleelta. Tilasin neljä kumia hintaan 5,50 euroa. Onko oman kylän kauppias ahne. Tällaisilla hinnoilla saa kohta pistää ovet kiinni.

Netti

Suurkiitos Kanta-Hämeen keskussairaalaan Leikon vihreälle linjalle 22. huhtikuuta: Hoitajat ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Kaikki sujui ennalta suunnitellusti, ja aikaa potilaalle riitti, vaikka selkeästi kiirettä piisasi. Teette hyvää työtä.

Kahviratti peukalo