Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Miksi taas Linnanpuisto? – Kantola kasvaa ruohoa ja odottaa tapahtumia

Luin lehdestä, että Mellakka tulee taas Linnanpuistoon heinäkuussa. Miksi taas Linnanpuisto? Kantolan tapahtumapuisto kasvaa ruohoa ja odottaa tapahtumia. Toivottavasti festarien jälkeen ei tule tautirypästä. Onneksi muut isot organisaatiot ovat olleet fiksuja ja peruneet juhlat tältä kesältä. Asun Linnanpuiston vieressä ja olen seurannut, miten kaupunkilaiset ovat löytäneet rantareitin. Nyt se parhaaseen kesäaikaan suljetaan taas 4–5 päiväksi, muista lieveilmiöistä puhumattakaan. Eikö voitaisi vielä tämä kesä olla ilman suuria yleisötapahtumia.

Tytti Lukiokadulta

Lue myös: Ensi kesän tapahtumajärjestäjillä on takataskussaan monta suunnitelmaa (22.4.2021)

Älkää mulkoilko maskittomia, heillä on muutenkin vaikeaa.

Aina Maski

Pari varmentavaa väittämää: 1.) Kunnan päätehtävä on tuottaa palveluja? 2.) Hämeenlinnassa liikuntapaikkojen osalta tuota tekee halliyhtiöt? 3.) Valtio myönsi kunnille tukia koronan aiheuttamien lisäkulujen johdosta? Jos noihin vastaus pääasiassa kyllä, niin hankala on ymmärtää, että Hämeenlinnassa (jossa koronatukien ansiosta tehtiin positiivinen tulos) päätetään kulujen johdosta sulkea uimahalli etuajassa uimaseuran uimareilta!? Eikö olisi perustellumpaa pitää hallia pidempään auki, esimerkiksi kesäkuun loppuun asti, jotta mahdollisimman moni pääsisi palveluista nauttimaan? Kilpauimareiden lisäksi myös sadat muut, jotka odottavat hallin aukeamista!

Vesiharrastaja

Lue myös: Harrastustoiminta on saatava kunnolla käyntiin (pääkirjoitus, 28.4.2021)

Kiitos Mika Walkamo mielipiteestäsi (HäSa 27.4.). Ajatellaan: Jos kaikki yrittäjyys loppuu, mitä jää jäljelle? Sosialismi ja kommunismi.

Miettikää sitä!

“Yrittäjät pelastavat Suomen”, otsikoitiin kuntavaalien hämeenlinnalaisen ehdokkaan kirjoitus (HäSa 27.4.). Hän ja muidenkin puolueiden edustajat pitäköön huolta, että tulevana syksynä uuden kaupunginjohtajan ja valtuuston toimesta otetaan yhteyttä Seinäjoen kaupunkiin (64 000 asukasta) tarkoituksella mennä oppimaan sinne yritysmyönteisyyttä. Kyseinen kaupunki on ollut kolme kertaa peräkkäin kaupunkien ykkönen, mutta Hämeenlinna on nyt hännillä.

Pelastusta Hämeenlinnalle

Olipas Walkamolla jälleen hyvä kirjoitus meidän yrittäjien arjesta. Kiitos kun pidät meidän pienten yrittäjien puolta.

Kiitos Mika

Nimimerkille Taikaseinä kysymys: Mistähän ne rahat, millä verotkin maksetaan sinne veronmaksajien pussiin ovat tulleet? Olisivatko ne noiden riistäjäyrittäjien pussista?

Onnistunut yrittäjä ilman koronatukia

Rauhanajan suurin päätös tulossa ja kokoomus ei uskalla tai kykene kertomaan kantaansa, vaan meinaa kuitata asian äänestämällä tyhjää? En olisi ikinä uskonut tällaista mamaritouhua äänestäjiä kohtaan.

Kyllä tai ei

Nimimerkki Vassari (HäSa 28.4.), olet aivan oikeilla jäljillä. Nykyiset oppositiopuolueet yrittävät kaataa hallituksen. Unohdit mainita, että näin tekevät kaikki oppositiopuolueet väristä riippumatta, kuten vasemmisto viime hallituskaudella. Se kuuluu politiikkaan. On hieman harvinaisempaa, että hallitus itse tekee kriisin omalla porukalla, kuten olemme viime päivinä nähneet, mutta sellaistakin voi politiikassa sattua. Toivotaan, että hallitus selviää ja pääsee hoitamaan tehtäviään seuraaviin vaaleihin asti. Se saattaisi olla sitä kuuluisaa vastuunkantoa?

Mitensenytonkaan

Keskustapuolue yrittää venkoilullaan nostaa profiiliaan, mutta hallituksen budjettipelistä voi jäädä käteen entistä huonommat kannatusluvut. Uusi puheenjohtaja on osoittautunut kiiltokuvaksi, ilman mitään asiaperusteista sanottavaa. Joskus sanottiin “kepu pettää aina”! Entä nyt?

Vassari

Hallituksen riihi on show’ta. Sirkuksessa esiintyvät sana-akrobaatit, silmänkääntäjät, ihmistenkesyttäjät, ja tietenkin pellet.

Myllymäkeläinen