Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Nyt on korkea aika kuunnella asiantuntijoita

Nyt on korkea aika niiden, jotka vastustavat rokotuksia, kuunnella asiantuntijoita. Kaksi rokotusta on erittäin hyvä suoja covid-viruksen muunnoksia vastaan. Nuoretkin ihmiset ovat vakavasti sairastuneet saadessaan tartunnan!

Päivi

Lehdessä oli artikkeli oppivelvollisuuden laajentumisesta toisen asteen koulutukseen 1.8.2021 alkaen (HäSa 5.7.). Artikkelissa tuotiin esiin mm. resurssitarpeita Hämeenlinnan osalta erityisesti oppilaanohjauksessa. Maksuttomuus 18 ikävuoteen asti toteutuu mm. oppimateriaalien, opetuksessa tarvittavien työvälineiden ja yli 7 km:n koulumatkakustannusten osalta. Mutta sitä, mitä tämä kaikki tulee maksamaan, ei artikkelissa tuotu esiin.

Kertokaa!

Lue myös: Kanta-Hämeessä mietitään nyt, mitä tapahtuu, kun oppivelvollisuusikä pitenee kesällä – “Monen toimintatavan pitää muuttua” (4.3.2021)

“Kiitos” Velssin asfalttiasemalle kärytyksestä yöllä 6.7. Ilmavirtaus oli tuolloin sopivasti idästä. Oli vaikea päättää kituuko 30 asteen sisälämpötilassa vai parvekkeen ovi auki asfaltin katkussa.

Eihän se edes näy

Kansanedustaja Heinonen puhuu samaa kieltä kuin kokoomuksen Orpo. Nykyistä hallitusta syytetään milloin mistäkin, velanotosta, huonosta korontilanteen hoidosta,sotesta, veroista, lista on loputon. Se mikä hänen kirjoituksissaan on huvittavaa, niin ei sieltä löydy avaimia, kuinka Heinonen hoitaisi tilanteen? Ai mut nythän hokasin, kokoomushan oli edellisessä hallituksessa jossa duunaria vietiin Orpo-pojan valssin tahtiin, syötettiin huonosti maustetut Lindströmin pihvit ja Sipilän kiusaukset? Ja jos seuraa mistä tahansa tuutista Heinosen kirjoituksia, sieltä lentää vaan huonosti heitettyjä tikkoja, mutta ei hyvää kylväviä siemeniä. Joten en suosittele hänelle viljelijän uraa, mutta tikkakisoja löytyy näin kesäaikaan vähän joka pitäjästä, joten kannattaa kiertää markkinoita, jos löytyisi niitä avaimia

Sirpa Laakso

Voisivatko pohjois-eteläsuuntaisen pyörätien suunnittelijat kertoa julkisesti ne perusteet, joilla suunnittelun lähtökohdaksi on alusta asti otettu Sibeliuksenkatu. Konsultithan ovat asiaa selvittäneet, mutta kaupunkilaisille ei ole kerrottu, miksi Kasarmikatu olisi se huonompi vaihtoehto.

Ruutukaavan asukas

Olenkohan mahdollisesti ainoa joka on huomannut yhteyden keskustan kadunvarsipysäköintipaikkojen vähentämisellä ja torinalusparkkihallin välillä? Ilmeisesti jälkimmäistä haikailevat ovat keksineet oivan keinon millä kansa saadaan suorastaan vaatimaan ns. toriparkkia.

Mietiskelijä

Tiesittehän, että ajoneuvoa verotetaan verokauden mukaan. Minimilasku, jonka verottaja lähettää on 10€. Huomasin tämän, kun katsastusta varten otin auton yhdeksi päiväksi (= verokaudeksi) liikenteeseen. Tyhmyyttäni laitoin auton seisontaan heti katsastuksen jälkeen. Tällä samalla verottajan lähettämällä laskulla olisin voinut kruisailla vajaan viikon. Eli verotus ei perustu todelliseen käyttöön vaan laskutukseen. No onhan meillä nää mielivaltaiset sähkönsiirtomaksutkin. Vaikka ei käytä ollenkaan, niin maksu tulee kuitenkin…

J.A.T.

On se niin väärin kun Bottas ajaa palkintopallille niin urheilutoimittajat spekuloivat vain hänen heikkouksiaan ja potkujaan Mersun tallista. Ei sitten kuulu yhtään kriittistä puheenvuoroa olympialaisiin lähtevistä urheilijoista. Neljä miestä keihäässä heittää yhteensä vähemmän kuin kolme saksalaista. Nälkästipendiaatit 70 metrin keihäskerhossa ovat toimittajille mieluisampia kavereita kuin toimittajia paljon paremmin tienaavat menestyjät.

Ei tule mitaleita