Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mielipide: Kummallista kurvailua Kuralassa – Suojatietä pitkin surutta oikaisten

Ainontieltä koilliseen erkanee Tellervontie, joka muutaman sadan metrin jälkeen muuttuu kevyen liikenteen väyläksi ja haarautuu. Toinen haara jatkuu Liedonpolun kautta Lemminkäisentielle ja toinen Louhentielle.

Ensiksi mainittu väylä kulkee rivitaloyhtiömme rakennusten välistä. Sen varrella on lasten leikkipaikka aivan väylän vieressä. Näkyvyys leikkipaikan läheisyydessä on huono pensasaitojen vuoksi.

Kevään ja alkukesän aikana tällä väylällä on ollut melko vilkasta autoliikennettä. Erityisesti olemme panneet merkille kolme henkilöautoa: harmaa, sininen ja punainen. Palstatilan säätämiseksi jääkööt rekisterinumerot mainitsematta. Kaikki kuskit näyttäisivät olevan miehiä.

Kevyen liikenteen väylän yli suojatietä pitkin

Joitakin viikkoa sitten taloyhtiömme huolestuneiden lapsiperheiden vanhemmat alkoivat ”unohtaa” väylälle suurehkoja muovileluja. Tällainen liikkumisvapauden rajoittaminen ei näitä kuskeja lannistanut. He alkoivat ajaa väylän toista haaraa Louhentielle.

Sinne päästäkseen joutuu ylittämään Louhentien suuntaisen kevyen liikenteen väylän ja ajamaan suojatietä pitkin. Tämä väylä on vilkkaasti liikennöity erityisesti koulujen alkamis- ja päättymisaikaan.

Vallitsevasta tilanteesta on oltu yhteydessä kaupungin suuntaan.

“Jospa me kaikki…”

Olen aina yrittänyt uskoa ihmisistä pelkkää hyvää.

Niinpä ajattelen, että nämä kuskit haluavat oikoteitä ajamalla pienentää polttoaineen kulutusta ja näin vähentää pakokaasupäästöjä. Jospa me kaikki tekisimme samalla tavalla, Tellus olisi pelastettu.

Luultavasti nämä valveutuneet kuskit haluavat auttaa myös maamme hallitusta vaikean taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Tässä asiassa toivon paikallisen poliisin antavan heille kaiken tukensa.

Hyvää ja turvallista kesää!

Martti Hossi

Lemminkäisentien asukas

Hämeenlinna