Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Onko oikein, että osa joutuu palvelukseen sukupuolensa takia pakosta

Nyt heinäkuussa taas varuskuntiin astui palvelukseen paljon alokkaita ja osa sukupuolensa takia pakosta. Onko tämä oikein?

Kysyn vaan

Mitähän sotesta tulee, on palkattu muutosjohtaja, jonka ensimmäisenä tehtävänä on palkata 4 kpl projektijohtajia. Nämä varmaan jokainen palkkaa 4 projektipäällikköä. Sitten huomataan, että ei ole varaa palkata enää työntekijöitä.

Pesonen Turengista

Lisäyksenä Susanna Kinnarin Alanurkka-kirjoitukseen (HäSa 12.7.): on hyvä lisätä läheisimpien numeron eteen ICE jolloin hätätilanteessa ensivaste tietää mihin soittaa.

Tapani Kärkinen

Hassua matematiikkaa on Hämeenlinnan kaupunginhallituksen kokoonpanoon liittyvissä kirjoituksissa käytetty. 18,8 % ja 15,2 % ovat molemmat 20 %? Onkohan tässä yksi syy kaupungin talouden epätasapainoon eli laskutaidon puutteellinen osaaminen?

ReiPan

Kun asianhoitaja ei enää halua keskustella pyörätiehankkeesta, niin voisiko sitten joku asiantuntija kertoa, kuinka paljon halvemmaksi se järkevämpi vaihtoehto tulisi? Eli Kasarmikadun levennetty jalkakäytävä, kaksisuuntaisella pyörätiellä, kuten Raatihuoneenkadulla on. Liikennevalot olisivat jo valmiina, eikä tarvetta ‘vaarallisille liittymille’. Varmasti tulisi halvemmaksi, ilman valtion tukeakin!

Satunnainen pyöräilijä