Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Rautatiesillan viereen tarvitaan silta myös autoille – Puistonmäestä pääsisi suoraan Aulangolle

Muita: “Suurin osa niistä valittajista ja suojelijoista asuu betoniviidakossa.”

Kevyen liikenteen silta Varikonniemeen olisi saavutettuun hyötyyn nähden liian kallis. Kevyt liikenne pääsee kulkemaan Viipurintien siltaa pitkin tai sitten lautalla, jos sellainen perustettaisiin. Hyödyllisempi siltahanke olisi silta autoille rautasillan viereen. Näin ollen autot pääsisivät Puistonmäestä Aulangontielle ilman, että tarvitsisi kiertää keskustan tai Rahkoilan kautta.

Autoilija

Nyt on taas aika kaivaa heijastimet esiin. Pimeässä ja sateisessa kelissä kulkee paljon mustiin pukeutuneita ihmisiä. Muistuttakaa myös, että lapsilla on heijastimet vaatteissa ja repussa. Koirien heijastimia unohtamatta.

Halpa henkivakuutus

Linnalle pysäköitävät turistibussit ovat jo pitkään olleet huolenaiheena. Niille kun ei ole löytänyt korvaavaa paikkaa. Mutta nyt, kun Koirapuistolta on vapautumassa alue siitä “Vekan suolta”, niin siinä olisi tilaa busseille. Toki aluetta täytynee ensin pohjustaa. Näin saataisiin Linnan pysäköintitilannetta edes vähän parannettua!

Autopaikkoja lisää

Olen samaa mieltä kuin nimimerkki Kohtuus ja tolkku (HäSa 7.10.) Valkohantäkauriita on aivan liikaa, ne ja niistä on tullut paljon rohkeampia. Meilläkin saa aamulla käydä niitä häätämässä pihasta ei tarvinnut enää kerätä marjoja pensaista eikä kirsikoita ja omenoita ulottuu yllättävän korkealle tuo elukka. Jos oikein olen ymmärtänyt, niin vieraslajeista yritetään päästä eroon joistakin jopa sanktioiden uhalla, mutta tämä päättömästi hyppivät autoja kolhiva ja herrojen metsästettäväksi Suomeen tuotu eläintä pitäisi suojella. Miksi? Ja se valitus metsästyksestä… Suurin osa niistä valittajista ja suojelijoista asuu betoniviidakossa. Lukevat netistä, eivätkä osaa suodattaa, vaan uskovat silmät pyöreänä kaiken mitä lukevat.

J Rengosta

EU-komission päällystöstä saksalainen aatelisnainen, “von”, kävi kehumassa Suomen taloudenhoitoa “hallitusemännällemme” Sannalle. Kehunta oli lähes “maasta taivaisiin”. Kun Suomi maksaa 6,6 miljardia euroa EU:n 750 miljardin elvytysrahastolle, niin saamme siitä vain 2,1 miljardia. Jokin aika sitten tuo 2,1 oli 2,7., mutta kun Suomi on taloutensa hoitanut niin hyvin, sitä on pienennetty. Pitäähän Italian ja Espanjan talouksia tukea.

Enemmän!

Lehdessä uutisoitiin, että Suomen viisumi- ja oleskelulupa-asioihin liittyvällä rikollisuudella tehdään hämmästyttävää bisnestä (HäSa, 7.10.). Nyt kun hallituksemme on tekemässä merkittäviä helpotuksia perheenyhdistämislainsäädäntöön, niin seurauksena ennakoidaan, jopa Migrin eli Maahanmuuttovirastonkin taholta, helpottuva keinottelumahdollisuus. Jos Migrikin on huolestunut, niin hallituksenkin on se otettava vakavasti.

Ei mikään pikkuasia