Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Onko mietitty, millainen sumppu tulee Sibeliuksenkadun ja Reskan risteykseen?

Ihmetyttää tuo pyörätien reitti torin laidalle. Ihan kuin oikein ryntäys pyöriä olisi tulossa linnan suunnalta. Onko ollenkaan mietitty minkälainen sumppu tulee Sibeliuksenkadun ja kävelykadun risteykseen, kun pyöriä sinkoilee risteyksen läpi. Monta jalankulkijaa pitää siinä loukkaantua? Pikkuisen järkeä tuohon hommaan.

Hidas hämäläinen

Lue myös: Pyöräilijätkin menevät torille – Pyörätiestä päätetään taas, ja tässä ovat syyt, miksi se on tulossa Sibeliuksenkadulle (10.10.2021)

Lähdin keräämään puolukoita Iittalasta kolmostietä Valkeakosken suuntaan. Poikkesin neljälle metsätielle ennen moottoritietä. En päässyt montaa metriä, kun jätekasat ilmestyivät ympärille.

Pienjätettä, metallia ja puutarhajätettä

Ei istu keittiömestarien omaan makumaailmaan, mutta jos fasaania olisi tarjolla, olisi varmasti asiakkaitakin. Kannattaisiko kokeilla ja vähän markkinoida.

Hassan, Janakkala

Televisio ja radio ovat täynnä ilmaista kirjamainosta haastattelujen muodossa.

Merja

Uutinen kertoi (HäSa 12.10.) vihreän sisäministerin lausunnosta, jonka mukaan poliisin on “tilanteessa” vältettävä “puolensa valintaa”. Asiahan on näin maallikon mielestä niin, että poliisi ei hälytyksen saatuaan valitse puoltaan, vaan yksiselitteisesti toimii toimenkuvansa mukaisesi lakien mukaan laittomuuksia vastaan. Tämä olisi hyvä siellä sisäministeriössäkin oivaltaa.

Korpifilosofi

Hyvä nimimerkki Vainoamista (HäSa 12.10.), yksin lihavuus tulee jo yhteiskunnalle kalliimmaksi kuin tupakka ja alkoholi, ja kolme neljännestä suomalaisista on ylipainoisia! Että piikille vaan, hopi hopi!

Laiheliini

Alanurkkakirjoituksessa (HäSa 9.10.) kerrottiin, että koronapotilaan hinta on noin 16 400 euroa. On se kumma, kun pidetään omista oikeuksista kiinni velvollisuudet unohtaen. Me ketkä olemme rokotukset ottaneet ajallaan, jopa ilman sitä korruptioämpäriä, joudumme maksamaan näiden rokottamattomien hoidot. Heillä on ollut, ja on edelleen, aivan samanlainen mahdollisuus ottaa rokote, kuin meilläkin. Olisiko jokin pieni muistutus paikallaan niille, ketkä eivät rokotetta ole ottaneet tai jopa kieltäytyneet rokotteesta. Kun he joutuvat sairaalahoitoon, olisiko esimerkiksi korotettu hoitomaksu paikallaan. He vievät jonkun leikkausta odottaneen, sääntöjä noudattaneen paikan sairaalahoidosta. Tämä pitkään odottanut potilas kuitenkin siitä saa sen muistutuksen peruuntuneen leikkausajan muodossa.

J.A.T.