Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Keskustan kehittäminen lähtee kävelykadun purkamisesta

Keskustan kehittäminen lähtee käyntiin purkamalla Raatihuoneenkadun kävelykadut. Tilalle yksisuuntainen henkilöautoliikenne Goodmanilta Vanajaveden sillalle ja samaan myös kävely- ja pyörätie läpi kaupungin.

Hessu

Poistakaa kävelykatu, jotta saamme automme lähemmäksi parkkiin, kun tulemme kahville sivukaupungista.

Porvari

Kyllä Saaristenkadun kiekkopaikat ovat puhdas vahinko ja korjattaneen pikaisesti maksullisella. Eikö pysäköintiin voisi ideoida 30 euron vuosimaksua kaikille, muuten olisi ilmaista. Ainoastaan autottomat olisivat tyytymättömiä!

Hassan, Janakkala

Susanna Kinnarilta hyvä alanurkka-kirjoitus (HäSa 14.10.). Olisiko laajemminkin syytä pohtia, mikä on vastuullista toimintaa varsinkin populistisilta poliitikoilta. Hämeenlinnan “tauti” taitaa olla vastustaa kaikkea mikä olisi kaupunkia kehittävää, tulevaisuuteen suuntautuvaa.

Pappa

Linnankadun portista käydään polemiikkia vähäisin tiedoin, joita sanomalehti vielä hämmentää. “Lupa-arkkitehti myönsi rakennusluvan Linnankatu 11:n portille. “Aitaamiseen tarvitaan yleensä toimenpidelupa. “Portti tukkii ajoneuvoyhteyden naapurikiinteistölle.” Ei saa tukkia, jos on asemakaavassa ja tonttijaossa määrätty rasiteoikeus kulkemiseen ja kyseessä on merkitty pelastustie. Portti on kuitenkin mahdollinen, senhän saa aukaistua – portissa on saranat tai liukupyörästöt. Porttiin voi myös asentaa avauskoneiston, jos halutaan sujuvoittaa kulkemista.

Myllymäkeläinen

En oikein käsitä, että ensin haukutaan hallituksen päätöstä kulttuurileikkauksista. Ja sitten, kun leikkaukset päätetään mahdollisesti perua, niin siitäpä aloittaa leikkauksia kritisoineet kaamean älämölyn, että poukkoillaan! Luulisi, että on hyvä asia, jos päätöstä tarkastellaan uudelleen. Ihmettelen.

Riuskapoika

Hämeenlinnan Lentopallokerhon naisten lentopalloa olisi mukava käydä katsomassa, mutta niin kauan kun salissa pauhaa tauoton musiikki ylikovaa ja rumpujen hakkaajat korostavat meteliä. Ystävämme kanssa boikotoimme otteluita.

Pelit jäävät katsomatta