Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Voi Hattula! – Kyllä kunnan hallinnossa on jotakin pahasti pielessä

Muita: Joulukinkut ovat tänä vuonna hinnoissaan: 25,95 euroa kilo! “Luomu” on aina “vähän” kalliimpaa…

Voi Hattula, Hattula. Kyllähän kunnan hallinnossa ja toimintatavoissa on jotain pahasti pielessä. Jatkuvasti saa lehdestä lukea kuntaan liittyvää negatiivista kirjoittelua. Kuka tällaiseen kuntaan haluaa muuttaa?

Entinen palloilija

Lue myös: Hattula epäilee tietovuotoa sen hankkeesta – Kunnanhallitus teki työntekijästä poliisille tutkintapyynnön (17.11.2021)

Hallinto-oikeus linjasi: Hattulan organisaatiouudistus meni uusiksi – Matti Puotila osallistui päätöksentekoon esteellisenä (16.11.2021)

Olen samaa mieltä kuin nimimerkki Hämeenlinna (HäSa 18.11.), että torilla ei tarvitse Hämpton- kylttyä. Kaupunki on täynnä siellä ja tuolla nähtävissä englantia, ja Hämpton on liikaa.

Huono kaupunki, jos se ei kunnioita omaa nimeään

Lue myös: Lyhyesti lukijoilta: Hämeenlinnan torista tulee taas kaunis – Ei enää Hämpton-kylttiä kiitos! (17.11.2021)

Nimimerkki Herätystä päättäjät! (HäSa 18.11.) kannatti uusien lastensuojeluvirkojen perustamista. Ei entisiäkään saada täytetyksi kun johdon maine huono. Ennaltaehkäisytyö osaamatonta, kun vanhanaikainen lastensuojelu ja toimistomallinen Uppsala-talo rulettaa. Osaajat kentälle, kouluihin, koteihin ja päiväkoteihin. Perheiden asiat kärjistyvät kaupungissa aina vaan kalliiseen lastensuojeluun, kun ennaltaehkäisytyö tökkii.

Uusi johto

Joulukinkut tuntuvat tänä vuonna olevan ihan hinnoissaan. Paikallinen market tarjoaa pikkukinkkuja hintaan 25,95 euroa kilolta. Piti oikein tarkistaa hinta myyjältä, mutta niin kuin myyjä asiantuntevasti sanoi: ”luomu” on aina ”vähän” kalliimpaa!

Raiska

Nyt sitten jännityksellä odotetaan, mahdollistaako “kevytpyörätie” niiden Hallituskadulla piilossa olevien pysäköintipaikkojen käyttöön ottamisen!

Keskustasta

On todella arvokasta, että valtuustossa ja asukkaissa on näinkin laajalti liikennesuunnittelun asiantuntemusta, että jokainen keksii pyöräilyyn oman parhaan ratkaisunsa. Ratkaisujen kirjo on suoranainen rikkaus. Nyt kaupungin liikennesuunnittelijoiden riittää vain ottaa jokin tai vaikka useampi näistä hienoista ideoista käyttöön. 1.) Rakennetaan keskustan pyörätie laitakaupungille. 2.) Pelkkä maali suojaa autoilta. 3.) Ei tarvitse aurata. 4.) Metrin levyinen kaista riittää. 5.) Ajetaan eri suuntiin eri kaduilla… Näitähän riittää ja lisää tulee koko ajan. Lääkärissä käydessä sama asenne toisen ammattitaitoa kohtaan voi käydä kohtalokkaaksi.

Hukattu mahdollisuus

Kiitos Verkatehtaan rokottajille sujuvasta ja hyvästä palvelusta 17.11.2021. Saatiin vanhuksille molemmat rokotteet samalla reissulla!

Mammu ja Pappa

Eikö olisi jo aika saada elintarvikkeisiin selkeästi alkuperämaa? Ei esimerkiksi pelkkä EU. Antibiooteista, jos niitä tuotannossa käytetty, niin olisi kyllä syytä kertoa. Eikö vain?

Ei antibioottia turhaan

Ministerit eivät muista, mitä puhuivat ja päättivät maskikriisissä keväällä 2020. Pääasia oli että syyttömät saivat potkut. Kirjoitin ministeri Pekosen toiminnasta maskiasiassa kriittisesti tällä palstalla. Turpiin tuli Pekoselta ja vassariklaanilta. Valheilla oli puolentoista vuoden mittaiset jäljet. Nyt tiedetään mitä tuolloin todella tapahtui. Tämän hallituksen toiminnasta ei jää tuleville sukupolville paljoakaan rehellistä kerrottavaa.

Kyllä kansa vielä saa tietää

Mistä on kysymys kun julkkikset näyttävät kieltä esimerkiksi lehtikuvissa? MTV:n ohjelmien välissä nuoret myös poseeraavat kieltä näyttäen. Ruma ja epäkohtelias tapa! Ennen tällaista käytöstä verrattiin keskisormen näyttöön. Voi aikoja, voi tapoja!

Realisti

Hämeenlinnan terveyspalvelut valitteli, että koronarokotusajanvaraus on ruuhkautunut. Tietystihän se johtuu siitä, että ihmiset ovat lähteneet varaamaan kolmatta aikaa liian aikaisin. Eivät huomanneet silloin, kun ajanvaraus avattiin laittaa tätä kahden viikon rajaa. Varaajan piikkiin kaadettiin. Kuinka meni niinku omasta mielestänne?

Pate Teikka

Voi sentään Virveli (HäSa 18.11.). Yhä vain enemmän uskon, että sopisit parhaiten yksipuoluejärjestelmän hallitsemaan “demokratiaan”! Suomi ei koskaan muutu sellaiseksi, halusit tai et. Lähin taitaa olla rajan takana eikä Valko-Venäjäkään ole kaukana. Hyvää matkaa, jos niin päätät!

Vassari