Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Jonot Verkatehtaan walk in -rokotukseen johtuivat huonosta organisoinnista

Jonot walk in -rokotukseen lauantaina 11.12. johtuivat siitä, ettei netin kautta saanut alkuviikosta rokotusaikoja ollenkaan. Perjantaina illansuussa olisi ollut aikoja varattavana, mutta vasta pitkällä ja tammikuussa. Sitä ennen oli ohje, että vain toukokuussa toisen rokotteen saaneet voivat varata ajan kolmanteen. Minulla täyttyy kuusi kuukautta 17.12. Huonosti organisoitu Hämeenlinnassa! Kannattaisi ottaa oppia Seinäjoelta, siellä annettiin walk in -rokotuksia sukunimen alkukirjaimen mukaisessa järjestyksessä, ei tarvinnut palella pihalla.

Boomeri 72

Kerrankin, vihdoinkin selostetaan edes vähän, mitä jo nyt puuhataan hyvinvointialueen aloittamiseksi (HäSa 13.12.2021). “Halutaan valmistella rauhassa” = asukkaille ei kerrota mitään. Ketkä lopulta päättävät organisaatiorakenteesta ja ennen kaikkea, tulevatko johtajat normaalien avointen julkisten hakujen kautta? Onko tarkoitus jo etukäteen tehdä valtuustosta kumileimasin? Miksi te sadoilla tuhansilla palkatut ette raportoi enemmän?

Rafael Hellsten

Koronapassi käyttöön Hämeenlinnan uimahalleissa (HäSa 11.12.). Nyt eivät valvontaa tarvitsevat lapset pääse uimaan, jos vanhemmalla ei ole koronapassia.

Rokotettu

Kuten moneen kertaan on jo todettu, olisi Sibeliuksenpuisto paras paikka Sibeliuksen syntymäkodille. Mutta, jos sitä siirtoa ei vieläkään voida tehdä, niin uudisrakennusten suunnitelmissa olisi vaihtoehtoisia paikkoja: toisen kerroksen pihakansi tai katettu sisäpiha! Kunhan talo saisi arvoisensa ympäristön ja Hallituskatu vapautuisi liikenteelle ja pysäköinnille.

Keskustasta

Miksi meille keski-ikäisille ei ole yhtäkään tanssiravintolaa tässä kaupungissa?! Viimeinenkin oljenkorsi Emilia Klubi on suljettuna.

Tanssiva kolibri

Viesti hämeenlinnalaisille veronmaksajille, kansanedustajille ja tientekijöille. Kyllä niin mieleni pahoitin kun ajettiin Hämeenlinnasta Lahden kautta Heinolaan jne. ja varsinkin takaisin. Uusien Lahden teiden opasteissa oli numeroita mm. 10,12 ja nimiä Tampere, Forssa, mutta ei Hämeenlinna. Miksiköhän? No, Hämeenlinna on pitkä sana, mutta meille riittäisi HML. Oli vaikea löytää parasta reittiä vanhan hämeenlinnalaisen ja toki vieraitten! Jos epäilette, käykääpä katsomassa, mutta älkää eksykö.

Heikki

Ei ihme, että itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus vaiettiin mediassa. Media ja koko yhteiskunta on vihervasemmistolaisen ääriaineksen vallassa, joka haluaa uskonnon ja kirkon ulos valtiosta, koulusta, päiväkodista ja koko Suomesta! Historian opetukset ovat unohtuneet tai kielletään kokonaan!

Seurakuntalainen

Olipahan surullista taaperrusta HPK:n naisten jääkiekon alkusarja. Jos jotain hyvää peleistä jäi mieleen, niin Noora Rädyn uskomattoman upeat torjunnat. Toivottavasti pääsee Suomen olympiajoukkueeseen. Valmennus ja joukkueen johtaminen epäonnistuivat. Joukkue ei ansainnut yhtään enempää.

Matteus

Lue lisää: HPK:n naiset alempaan jatkosarjaan – “Loppua kohden vastustaja pääsi rokottamaan harmittavasti” (12.12.)

Kryykeri, Röötte, Utsjuukkovi, Klääpu, Lapaluu… On meillä mahtavan kielitaitoiset selostajat!

Hyvä Yle

Jussi Orell, HäSa 11.12, Näkökulmassa pohdit koronakompastelun avoimuutta. Jostain syystä jäi mainitsematta että ne tiukemmat ohjeet olivat alunperin suunnattu ilmeisesti VNK:n henkilökunnalle, ei ministereille, siksi sitä viestiä ei kukaan ministeri saanut. Vasta la-illan keskusteluissa sitä laajennettiin ja siitä lähti iltakymmeneltä tekstari Marinin kotona olevaan puhelimeen. Kun esittää väitteitä ja syytöksiä, kannattaa faktatkin tarkistaa, meitä jotka niin teemme, lukijoissa kuitenkin on.

Jaska

Nämä opiskelijoiden ns. “hyvinvointitutorit” voisivat tapahtumien järjestämisen sijaan käskeä opiskelijoita pysymään kaukana kaikista tapahtumista ja keskittymään läksyihinsä ja oppikirjoihinsa.

Turhia virkoja

Lue lisää: Hamkin uudet tuutorit auttavat opiskelijoita, jotka ovat jääneet korona-aikana yksin – Pitkään kestänyt etäopetus jätti jälkensä: “Kaikilla ei mene hyvin” (12.12.)

Kiitos taksin kohteliaalle kuljettajalle hyvästä kyydistä pe 10.12 . klo 14 linja-autoasemalta Sairioon. Ovet avattiin autoon noustessa ja poistuessa ja autoon pudonnet hanskat palautettiin kyydin päätepisteeseen henkilökohtaisesti. Kiitos vielä kerran.

Sisko

Lehdessä luki, että digitalisaatio olisi uusi ja hienohko asia? Netistä kuulemma löytyy tietoa, niin kuin ennen sitä löytyi ainoastaan kirjoista, kokemusperäinen tieto ei ole koskaan ollut mitään. Tiedon soveltamisesta ja ymmärtämisestä meillä on puute ja ongelma. Apua ymmärtämiseen ei löydy edes apteekista. “Immeisellä” on se kyky tai sitten ei (luonnostaan).

Ventke