Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Mihinkähän liivintaskuun jätehuollon perusmaksut menevät?

Muita: Tampereen areenaan pääsee 45 minuutissa.

Kai se on ihan lain mukaista, että jokin lautakunta voi päättää perusmaksusta 13 kunnan alueella sijaitseville vapaa-ajan asunnoille. Hämeenlinnassa on netin mukaan 8 636 mökkiä, joilta peritään vuoden alusta 138 176 euroa. Mikähän se summa mahtaa olla kaikilta kolmeltatoista yhteensä? Mihinkähän liivintaskuun nekin rahat menee loppupelissä? Ahneudella ei ole rajaa.

Nipa vaan

Lue myös: Kiertokapula vastaa kritiikkiin: Perusmaksu ei ole hämärä eikä epäselvä (mielipide, 1.10.2021)

Tampereelle valmistuneesta, 15 500 katsojan kapasiteetin omaavasta “Nokia-areenasta”, lienee iloa Hämeenlinnan seudun kulttuurimatkailijoille. Junalla pääsee 40 minuutissa ja Tampereen asemalta miltei viidessä minuutissa kävellen areenalle. Ei mene aikaa auton parkkipaikan etsintään. Euroopan kenties modernein areena, muun muassa digitalisaation huippua edustaen. Kansainvälisyys on leimallista. Hyvä tietää, että Entrance A tarkoittaa: Sisäänkäynti A.

Sinne!

Hiukan kommenttia ehdokkaista maakuntavaaleissa: Valtapuolueet kokoomus ja demarit, jotka ovat saattaneet kaupungin talouden vuosien saatossa katastrofaaliseen tilaan, haluavat jatkaa samaan malliin laittamalla ehdokkaaksi saman porukan, joka on jo ryvettänyt itsensä pahasti politiikassa sekä talouselämässä. Tähän samaan ryhmää kuuluvat nykyään myös kepu ja perussuomalaiset. Politiikalla ensin oma etu, sitten puolueen ja lopuksi äänestäjän, jos jotain riittää.

Pentti Ranta

Pestään kädet, yskitään hihaan, vältetään lähikontakteja, käytetään naamaria! Ei tarvita sen kummempia sääntöjä. Tätä jatketaan niin kauan, kunnes joku toteaa, että kulkutaudit ovat maailmasta hävinneet. Jotta saadaan kaikki vastuuseen rokotuksista ja muista yhteisistä säännöistä, niin korotetaan rokottamattomien, turhan bilettäjien ynnä muiden sosiaali- ja terveysmaksua esimerkiksi kaksinkertaisiksi. Hehän huonoon terveydenhoitotilanteeseen ovat syyllisiä! Heitä on ympäri maailman tasaisesti protestoimassa yksilövapauden puolesta. Veroja ei voi kiertää!! Niistä päättää hallitus! Marin hommiin!

Heikki Ytti

Mikseivät meteorologit käytä karttakeppejä Ylen uutisten yhteydessä säätiedotuksia selostaessaan, kun viittovat kädellä edestakaisin? Esimerkiksi kouluissa opettajat käyttävät karttakeppiä taululla näyttäen oppilaille.

Seppo

Toisen maailmansodan jälkeen on ihmetelty, miksi Hitleriä ei pysäytetty, vaikka nähtiin, mitä pahaa hän aikoi saada aikaiseksi. Nyt historia alkaa toistaa itseään. Kukaan ei tee mitään. Alkaa ymmärrys herätä Hitlerin aikalaisten välinpitämättömyydelle, kun saman näkee omin silmin. Putler on kertonut aikeensa. Mikään ei tule enää yllätyksenä.

Hämeen Nostradamus