Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Tervemenoa Hykin parakit! Itäpuolelle tarvitaan luistelukenttä – Kantolaan kaukalo lätkän pelaajille, hiihtolatukin mahtuu

Muita: Sähköpotkulauta ilman valoja, pyöräilijöitä ilman valoja ja sokerina pohjalla taksi päivävaloilla.

Hykin koulun parakit siirtyvät vihdoinkin pois, hyvä niin. Kuitenkin luistelukenttä jää samalla työmaan alle. Tänne itäiselle alueelle pitää löytyä luistelijoille kunnon kenttä. Ei aina ensisijaisesti jääkiekkokaukaloita, sillä pelaajat ovat usein isompia, joilla on jo kulkupelit, joilla pääsee kauemmaksikin. Vaarallistakin on ollut, kun välillä kiekko lentää pienten luistelijoiden korvia hipoen. Ehdotan Kirjurinpuistoon kunnon kenttää ja työmaakoppia, jossa voi vaihtaa luistimet tai penkkejä. Jäädytetään Kantolaan kaukalo lätkän pelaajille, pulkkamäkeä ja muuta perheen talviharrastusta. Hiihtoladutkin mahtuu.

Sairio

Hämeenlinnalaista aamuliikennettä maanantaina, ennen seitsemää: sähköpotkulauta ilman valoja, pyöräilijöitä ilman valoja ja sokerina pohjalla taksi päivävaloilla. Taksissa ei siis ollenkaan takavaloja, eikä edes taksikyltissä ollut valo päällä!

Jalankulkija

Hämeen linnan intendentti, kysymyshän on siitä, että koko yhteiskunta osallistuu nyt energian säästötalkoisiin, julkinen puoli erityisesti. Teidän logiikallanne "ei koske meitä, säästäkää te muut vaan" kaikki pystyisivät luistamaan rivistä, ja jos linnan seinien valoja tuijottaminen on ilon tuoja, niin vähissä on.

Ojoinen

Erinomainen artikkeli julkaistiin Hämeenlinnan vanhimmasta historiasta (HäSa 9.10.). Linnan pohjoispuolelle vuonna 1639 perustettu kaupunki oli seuraavat 140 vuotta vain pieni kylä, jossa isovihan aikaan 1700-luvun alkuvaiheessa vihollinen käväisi tuhoamassa puolet taloista. Oikea kaupunki Hämeenlinnasta tuli vasta sitten, kun siitä tuli Hämeen läänin pääkaupunki vuonna 1831. Toimisi se kyllä vieläkin. Hävetkää kaikki lääninhallinnon tuhoajat!

Heitä on

Venäläisten silmitöntä siviilien etätappamista Ukrainassa ei saa hyväksyä! Se on kammottavaa. Toisaalta pahaan ei pitäisi vastata pahalla, mutta joskus silti tulee mieleen ajat, jolloin mm israelilaiset huippusotilaat kykenivät ”poistamaan” pahan alkuunpanijoita myös kaukana kotoaan.

Psevdonymo

Lähetä tekstiviesti numeroon 13300

Viestin alkuun tunnus HS

Seuraavaksi tyhjä sanaväli.

Naputa sitten mielipiteesi.

Loppuun nimi tai nimimerkki.

Muista mainita aina nimesi ja paikkakuntasi, vaikka käyttäisitkin nimimerkkiä.