Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta: Autoilija! Mitä liikkui päässäsi? – Tuhoisat seuraukset olivat lähellä

Sinä autoilija, mitä liikkui päässäsi? Maanantaina 10. lokakuuta iltapäivällä lähdit ohittamaan täydessä lastissa ollutta tukkirekkaa vanhalla 3-tiellä Sattulan mäessä. Tulitte Iittalasta kaupunkiin päin. Siinä on sinulle sulkuviiva ja Iittalaan päin mentäessä kaksi kaistaa ylöspäin. Onneksemme ei ollut kukaan meitä ohittamassa ohituskaistalla. Seuraukset olisivat olleet pahat, jos kolme henkilöautoa ja tukkirekka olisivat siinä kolaroineet. Mietipä tekemisiäsi.

Vielä hengissä kotiin

Luuleeko jätehuoltoviranomainen, että menisin avaamaan jonkun ”viranomaisen” lähettämän linkin, joka on tullut tekstiviestinä ja pyytää ilmoittamaan kompostin. Näitä aidoilta näyttäviä viestejä tulee pankeista, postista ja verottajalta. Kuitenkin viranomaiset sanovat, etteivät lähetä koskaan linkkejä.

Digimummu

Nimimerkki Sairio mietti palstalla (HäSa 12.10.) tulisiko Kirjurinpuistoon kunnon luistelukenttä ja Kantolaan jääkiekkokaukalo. Kirjurinpuistossa oli aikoinaan luistelujää, miksipä ei nytkin. Päätyihin kannattaa laittaa verkot, ettei lennä kiekko kadulle ja nappulaliigalainen kiekkoa hakemaan tielle. Kantola on liian kaukana kouluista ja lätkän pelaajista. Ehkä Sairionpuiston nurmikentän voisi muuttaa hiekkapohjaiseksi ja siihen nyt kaukalo talveksi?

Lasten liikkatuki

Matkahuolto automaatissa, mutta toimiiko pikapalvelu? Muutaman kerran vuodessa olen saanut kuudessa tunnissa linja-autorahtina herkkukalaa Puumalasta Hämeenlinnaan. Eipä taida onnistua enää digi- ja automaattiaikana. Ei auta isoin kirjaimin mainostettu Paketit-sovellus.

Lauri

Toivottavasti kaikki eivät ryntää apteekkiin. Suositus kannattaa huomioida. Siis 3-vuotiaasta 40-vuotiaisiin. Usein käy niin,että ihmiset eivät tee kuten pitää, vaan haluavat jodin, ja useat hamstaavat aivan turhaan. Malttia vaan.

Ei ole kiire

Joditabletit loppuivat kuin wc-paperit aikoinaan, paperia aina tarvitaan, mutta jodissa yksi tabletti riittää. Miksi pakkauskoko on 10. Eikö nyt ”hätätilanteessa” voisi apteekki myydä puolta ta osittaista pakkausta tai kappaleittain? Riittäisi useammalle.

KL

Kun hulevesimaksu aikoinaan ”luotiin”, kirjoitin mielipiteenäni, että jälleen veroluonteinen maksu ja ”piikki on auki”. No nythän se nähdään: maksua on syytä korottaa, koska edelleen taivaalta tulee vettä. Onko jo aika nostaa myös jätehuollon perusmaksua?

Visa Varjoranta

"Jopa 800 hoitajaa haluaa eroon ammattioikeudestaan." (HS 7.10.) Millariikka Rytkönen ja Silja Paavola, oletteko nyt tyytyväisiä saavuttamaanne ”voittoon”? Onko tuttu sana ”yhteiskuntavastuu”. Se on se sama, jota Sanna Marin käytti yhden paperitehtaan alasajossa. Teidän aikaansaamanne hoitajien alasajo kohdistuu kriisien hetkellä ihmisten henkiinjäämiseen. Onnittelut.

Peti

Tekstaa mielipiteesi Hämeen Sanomiin!

Numeroon 13300

Viestin alkuun tunnus HS

Tyhjä sanaväli

Mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi, muista aina nimesi ja paikkakuntasi