Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Pohjantähti HPK:n omistajaksi – Voiko tapaturmien aiheuttaminen olla vakuutusyhtiön toimialaa?

Pohjantähti ostaa HPK:n osakkeita (HäSa 27.10.). Millä tavalla vakuutusyhtiön toimialana voi olla jääkiekko? Vakuutusyhtiöiden tehtävänä on tapaturmien estäminen. Nyt yhtiö sijoittaa tapaturmia aiheuttavaan toimintaan. Pohjantähti pitäisi laittaa uudestaan finanssialan valvontaan, johtajien omien harrastusten ei pitäisi ohjata yhtiön koko toimintaa.

Vakuutusasiakas

Ihan hyvältä näyttävät kirkon uudistussuunnitelmat (HäSa 27.10.), mutta ovat ilmeisesti samalla myös kuolinisku seurakuntalaisten toiveille Hätilän kirkon korjaamisesta!?

Heksa

Hyvinvointialueen asiakasmaksut nousevat pääosin maksimiin ja lisäksi etäkontakteista sama hinta kuin oikeasta vastaanottokäynnistä! Haluan jatkossa vain vastaanotolle, ei mitään puhelinkeskusteluja.

Pampula

Toivottavasti Timo Heinonen on yhtä terhakkaana torppaamassa myös Turun tunnin juna -hanketta. Sekin syö valtion rahoja heikentäen pääradan kehittämistä.

ReiPan

Vähän tietää päätoimittajaja kahvinjuonnista kirkossa (Häsalainen 29.10.). Kahvinjuontihan kuuluu olennaisena seikkana suomalaiseen kristillisyyteen. On kirkossa juotu kahveja tähänkin asti. On vain puuttunut käytännöllinen tila ja välineistö. Eikä vieläkään kirkko muutu kahvilaksi, vaan hartaudenharjoitukseen liittyen on helpompaa kahvitella. Tornin tiloissa on myös ennenkin kahviteltu eikä Naisten Pankki ole ainoa.

Lauri

Kiitos Aino-Kaisa Pekoselle mielipidekirjoituksesta (HäSa 29.10.), jossa hän kertoo aluevaltuustossa tekemästään esityksesä sote-asiakasmaksujen alentamisesta tai poistamisesta. Ihmettelen suuresti, että suurin osa muista valtuutetuista ei sitä kannattanut, vaikka maksujen poisto lisäisi ihmisten tasa- arvoa ja terveyttä sekä pitkällä aikajänteellä myös alentaisi yhteiskunnan terveydenhoitokuluja.

Eläkemummo

Osaisiko joku kertoa kuinka paljon Suomen nykyinen valtionvelka on verrattuna sotakorvauksiin, joita maksettiin Neuvostoliitolle aikoinaan.

Kiinnostunut

Vladimir Putin on lännen vihaaja. Tässä on sitten pitkä matka sodan loppumiseen. Mitä tekevät hallitus, pääministeri Sanna Marin ja puolustuministeri Antti Kaikkonen. Ovat sitä mieltä, että venäläisten osakkeita ja taloja ei myydä. Nyt on taas jokin ongelma. Meillä ollaan niin varovaisia, ettei vaan tule laki vastaan.

Toivottavasti hoidetaan asiat

EU:n toimivaltaan kuuluu ilmasto-, ei metsäpolitiikka, joka kuuluu jäsenvaltioiden päätösvaltaan. Vai pitäisi Suomen "ennallistaa" luontomme vuoden 1952 tasoon ja maksaa siitä jatkossa 930 miljoonaa euroa vuodessa, eli 168 euroa henkeä kohden. Saksalainen maksaisi kaksi euroa vuodessa. EU:n jäsenmaiden kansalaiset keskimäärin 17 euroa vuodessa. Mutta ilmastohan on yhteistä. Tasa-arvon kannalta EU:n pitäisi maksaa Suomelle noin 800 miljoonaa euroa vuodessa

Mepit hoi, vaatikaa!

Lähetä mielipiteesi tekstarilla numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

kerro mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi ja aina nimesi ja paikkakuntasi

sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi