Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Huijarit vievät vanhusten rahoja, eikö pankkiasioita voisi todella siirtää omaisille?

Jatkuvasti saamme kuulla, että taas huijarit ovat saaneet rahaa vanhojen naisten antamilla huijareille. Nyt on tähän asti on mennyt 4 miljoonaa. Eikö todella vanhusten pankkiasiat voisi siirtää omaiselle tai jollekin muulle, joka hoitaa asiat. Tätä on vuosia ollut, mutta aina on sama asia uutisista. Laittakaa vaikka suurilla huomiolla puhelimessa kun huijari soittaa.

Tehkää jotakin!

On taas se aika, että katson ensiksi kuka on mielipiteen kirjoittanut. Jos on poliitikko tai sellaiseksi pyrkivä, ei turhaa löpinää sisältävää kirjoitusta tarvitse lukea.

Holappa

Kiertokapula tekee tiliä perusmaksuillaan. Kolmessa kiinteistössäni yhdestä käydään kerran kk tyhjentämässä astia. Kaikista menee perusmaksu. Onko niin, että voin viskata roskat tien varteen?

Markku

Aino Järvinen (HäSa 3.11.) kirjoittaa Sibeliuksen syntymäkodin siirtämisestä erittäin hyvin ja erityisesti kirjoituksen viimeinen lause on hyvin kuvaava tilanteelle. Hyvä, Aino!

Erittäin hyvin sanottu

Viitaten HäSan pääkirjoitukseen to 3.11 koronarokotuksista – täytyy toivoa että STM/ministeri Kiuru ovat tällä kertaa väärässä. Aiemmin ja useimmiten Kiuru oli enemmänkin kuin oikeassa vaatiessaan rokotusten tehostamista.

Jaska

Kohti maailman vastuullisinta logistiikkaa, mainosti posti Hesarin etusivulla 25.10. Riihimäki on tarjonnut postin logistiikkakeskukselle tonttia. Kaupungilla on maan hankinnassa käynnissä pakkolunastushanke. Lähteekö posti yhteistyöhön kaupungin kanssa, jolla on käytössa tämänkaltaiset pakkokeinot maanhankinnassa. Pitää muistaa myös kuinka kaupungissa kunnioitettiin kuntavaalin tulosta 2021, kun valittiin kaupunginhallituksen puheenjohtajaa tai mitä he päättävät valtuustoaloitteesta ”sano ei korruptiolle”.

Lehden lukija

Nimimerkki Kiinnostunut kyselee, kuinka paljon Suomen nykyinen valtionvelka on verrattuna Neuvostoliitolle maksettuihin sotakorvauksiin (HäSa 1.11.). Välirauhansopimuksen mukaisesti Suomen oli maksettava sotakorvauksia 300 miljoonan kultadollarin arvosta (Wikipedia). Kultadollarin arvo oli korkeampi kuin normaalin dollarin. Sotakorvausten kokoluokka on 400 miljoonaa dollaria Suomen markan arvon pohjalta vuonna 1944. Ylen Elävästä arkistosta löytyy tieto, että vuoden 2014 euroiksi muunnettuna Suomi maksoi sotakorvauksia noin 4,5 miljardia euroa. Nykyeuroina summa on noin 5 miljardia. Valtiokonttori vastaa valtion lainanotosta sekä velan- ja kassanhallinnasta. Valtionvelka oli syyskuun lopussa 136,18 miljardia euroa eli noin 27 kertaa sotakorvausten arvo. Suomalaiset maksoivat sotakorvaukset kahdeksassa vuodessa.

Myllymäkeläinen

Lähetä mielipiteesi tekstarilla numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

kerro mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi ja aina nimesi ja paikkakuntasi

sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi