Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Nyt voi luopua HPK:n kausikortista! – Kerho tavoittelemaan Mestiksen mestaruutta?

No niin. Nyt voi luopua HPK:n kausikortista! Mestikseen myydään varmaan omansa. Kerho lähteekin siis tavoittelemaan Mestiksen mestaruutta, kun valmentajani on jo valmiiksi hankittu.

Liiga avoimeksi

Nyt tarvitaan jäitä hattuun! Hämeenlinnan kaupunginhallitukselle esitetään tänään maanantaina 21. marraskuuta monimutkaista vuokrajärjestelyä sote-kiinteistöihin sekä pelastustoimen uusimman kaluston myymistä pääomasijoittajille ja vuokraamista takaisin. Tavoite molemmissa olisi keplotella kaupungille kertaluonteinen hyöty, mutta jättää kasvavat menot ja riskit vuodenvaihteessa hyvinvointialueelle. Kärsijöinä olisi veronmaksajat ja sote-palvelut, kun järjestelyt heikentäisivät hyvinvointialueen jo ennestäänkin vaikeaa taloudellista tilannetta. Hätiköidyt toimet aiheuttaisivat uusia riskejä myös kaupungille. Tälläiseen keinotteluun ei kannata lähteä.

Aapo Reima, valtuuston 2. varapuheenjohtaja (vas.), Hämeenlinna

Hämeenlinnan kirkollisvaalien äänestysaktiivisuus laski, nyt vain 12 %. Äänestetyt usein samoja henkilöitä, joita on istunut kaupunginvaltuustossakin. Montako uutta? Miten kirkko voi uudistua ja avautua tulevalle sukupolvelle jos nuorille ei anneta vanhojen toimesta tilaa?

Harvainvalta

"Poliittisten irtopisteiden keruu vaivaa Hämeenlinnaa", otsikoitiin vieraskolumni (HäSa, 20.11.). Ykköskorttelia pienemmistä uudistusideoista kannetaan peistä irtopisteiden saannin toivossa. Mutta nyt pitäisi jo viimein panna kunnon vauhtia Ykköskortteliin, kun keskustorin seutu matelee olossaan aivan kamalan hiljaisena. Ulkopuolisetkin kävijät ihmettelevät millainen kuolonhiljaisuus siellä vallitsee. Antakaa nyt jo Sarajärvelle töitä.

Vauhtia!

Onko Turkki terroristien kiusaama demokraattinen valtio vai naapurivaltionsa alueelle hyökkäilevä ja ihmisiä tappava valtio? Viikonlopun uutiset Syyrian uhreista vastannevat edelliseen. Entäpä Suomi ja Ruotsi verrattuna Turkkiin?

Psevdonymo

Tekstaa mielipiteesi numeroon 13300

alkuun tunnnus HS

sen jälkeen tyhjä sanaväli

kerro mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkisi ja aina nimesi ja paikkakuntasi

HUOM: vain SMS-viestit, ei multimediaviestejä

myös sähköposti: mielipide@hameensanomat.fi