Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Kaivatut korkeat kerrostalot voisi rakentaa Kantolan tapahtumapuistoon

Muita: Taas nähtiin johdon osaamattomuus – HPK tarvitsee uutta verta johtoon ja uuden tulevaisuuden strategian

Kantolan tapahtumapuistolla ei ole tulevaisuutta! Alueelle voi rakentaa niitä kovin kaivattuja korkeita kerrostaloja, jotka sopivat hyvin alueen silhuettiin.

Pampula

Taas nähtiin, kuinka osaamatonta on HPK:n johdon toiminta! Tämän mestisvalmentajan palkkaaminen ensi kauden päävalmentajaksi on iso virhe. Kaverilla ei ole mitään kokemusta Liigasta. Mitenkä on käynyt viime vuosina nuorille valmentajille Liigassa? Voin kertoa vastauksen: Ei hyvin! Miksi ottaa tälläinen riski? Pikkarainen on hoitanut hommansa hyvin ja olisi ansainnut parin vuoden jatkopahvin, mutta tätä ei osannut ajatella HPK:n johto. Olisi syytä jo vaihtaa johto HPK:ssa. HPK tarvitsee uutta verta johtoon ja uuden tulevaisuuden strategian. Rohkeita päätöksiä Pallokerhon hallitus! Vai pyöriikö vaan pieni piiri niin kuin Hämeenlinnassa on ollut tapana?

Jaska#2

Kaupat voisivat osallistua energiansäästötalkoisiin alentamalla lämpötilaa liiketiloissaan. Black Weekend -ostoksilla eri liikkeissä kiertäessäni hikoilin tuskastuneena talvitakissani, enkä usko muidenkaan asiakkaiden palelleen. Myyjät olivat t-paitasillaan. He tarkenevat, kun pukevat t-paitansa päälle siistin neuleen tai collegepuseron.

Ainakin pari astetta vähemmän riittää

Olipa mukava vierailla Jukolan koululla ja osallistua oppilaitten kanssa Pekka Simojoen gospel-tilaisuuteen. Vierailut ja vierailijat ovat tärkeä osa koulun opetuskokonaisuutta tarjoten virkistävää vaihtelua niin oppilaille kuin henkilökunnallekin koulutyön lomassa.

Jaana Rusko-Laitinen, Hämeenlinna

Viestinnän mukaan sähkö loppuu, pitää säästää, on ostettava sähkö- tai ainakin hybridiauto, josta saa verohelpotusta ilmastomuutoksen torjumiseen. Sähköautoissa päästöt ovat nolla. Hybridiautojen päästöt ovat ilmoitusten mukaan noin 130. Ajan dieselautolla, jonka kulutus on kaupunki- ja maantieajossa 4,9 litraa sadalla. Maksan dieselveroa 380 euroa vuodessa sekä polttoaineesta noin 20 senttiä enemmän kuin bensiinistä. Päästöt ovat katsastusta varten 109. Jos ostan hybridiauton, minulla on oltava 25 000 euroa välirahaksi ja ajettava noin 80 000 kilometriä ennen kuin saan tasoituksen. Mistä rahat?

Hampaat naulaan!

Lämmityksestä on säästettävä, kilowattitunnin hinta on 38 senttiä... Niinpä suomalaiset ovat puunpolttokansaa ja näin näppärästi muutos tapahtuu ja informaatiota tulee oikein uutisissa. Ilmastomuutos tapahtunee puita polttamalla, samoin se, että asunto pysyy lämpimänä eivätkä vesijohdot jäädy. Ja onhan tässä yksi hyvä puoli heille, jotka ovat ostaneet sähköyhtiöiden osakkeita. Häkäpönttöautoja ostamaan!

Vanha mummi

Kausi-influenssarokotukset ovat kovaa vauhtia alkaneet. Sivukyläläisenä harmillisesti jälleen olen huomannut, että kantakaupunkilaiset, jotka muuten eivät sivukylille palveluita soisi taikka itse tulisi, hakeutuvat hakemaan rokotuksia sieltä, mistä sen nopeiten saavat. Oman kylän huonokuntoisilta, autottomilta ja ikäihmisiltä ajat menevät ohi, kun ajat täyttävät kantakaupungista autollaan kulkevat himiset. On hieno asia, että rokotuspaikan ja -ajankohdan saa valita itselle mieleiseksi, mutta tämä ajatus menee kyllä sivukylien asukkaiden kohdalla hukkaan. Heille on kuitenkin tarjota se 1–2 rokotuspäivää, tämän jälkeen asukkaiden on itse keksittävä keino hakeutua rokotukselle kantakaupunkiin. Toivonkin siis hämeenlinnaisilta jälleen malttia, kaikille pitäisi riittää rokotteita aikanaan.

Sivukyläläinen

Tekstaa lyhyt mielipiteesi numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

kirjoita mielipiteesi, mahdollinen nimimerkkiksi, aina nimesi ja paikkakuntasi

vain SMS-viestit, ei MMS

myös sähköpostit käytössä mielipide@hameensanomat.fi