Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Bussimatkat ilmaisiksi Hämeenlinnassa – Autettaisiin samalla talousvaikeuksiin joutuneita

Jääkiekkoliigan niin sanottu ammattituomarointi on tällä kaudella täysin ala-arvoista!

Hämeenlinnassa olisi syytä siirtyä ilmaisiin bussilinjoihin. On ekologisesti väärin ja turhauttavaa katsoa, kun linja-autot kiertävät päivästä toiseen täysin tyhjinä, ilman asiakkaita. Voitaisiin nyt ainakin kokeilla sallimalla eläkeläisille ilmaismatkat päivällä. Bussikuskikin tuntisi varmaan tekevänsä mielekästä työtä, kun kyydissä olisi edes muutama ihminen. Samalla autettaisiin talousvaikeuksiin joutuneita kuntalaisia. Toivoisin asiassa päättäjiltä muuta kuin hämäläistä hitautta!

Tarvasmäkinen

Jääkiekkoliigan niin sanottu ammattituomarointi on tällä kaudella täysin ala-arvoista! Ammattilaisuus on tuomareilla kaukana pelaajien vastaavasta, niin paljon virheitä peleissä näkee. Kriisipalaveriin olisi syytä, ennen play-off-pelien alkua!

Voi hyvää päivää

Samaa mieltä Pampulan ja Jalankulkijan kanssa. Kaunis rautatieasematunneli ei saa arvoistaan huoltoa ja siivousta säännöllisesti. Hämstad markkinoi itseään muun muassa Helsingissä Suomen vanhimpana rautatiekaupunkina.

Kehtaisko?

Norjalaiset olivat edelläkävijöitä, kun eivät suostuneet luontoa suojellakseen rakentamaan 100 uutta tuulivoimalaa terästehtaan käyttöön. Nyt on kohteena Inkoo. Suomessa tuulivoimalabuumi on kiihkeimmillään. Myös Hattulan Renkajärven luonnonkauniisiin ja hiljaisiin erämaisemiin on suunnitteilla kaksi ”tuulipuistoa” molemmin puolin järveä. Luonnonrauhassa asuvien ihmisten ja eläinten keskelle. Milloin luonnonsuojelijat Suomessa heräävät? Tuulivoiman elinkaari ja perintö on sysimusta!

Luonnonrauha

Tekstaa mielipiteesi numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

kerro mahdollinen nimimerkkisi ja aina oikea nimesi ja paikkakuntasi

SMS-viestit, ei MMS

myös sähköpostilla: mielipide@hameensanomat.fi