Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Mika Walkamo jatkaa populistista pelottelulinjaansa – Olisiko hävittäjät pitänyt ostaa köyhimpien tukia leikkaamalla?

Muita: Onko ihan pakko liata oma pesä?

Mika Walkamo jatkaa populistista pelottelulinjaansa (HäSa 21.1.). Ymmärtänet, että ilman näitä kriisien hoitoon otettuja velkoja ei velka olisi tällä hallituskaudella ollut edeltävien hallitusten tasoa kummoisempi. Ei ainakaan korkeampi. Kuten pääministeri torstain kyselytunnilla sanoi, kokoomus etenkin koronatukia yrityksille olisi halunnut jakaa enemmänkin – velkarahalla. Kukaan ei vastustanut myöskään esimerkiksi uusien hävittäjien hankintaa? Olisiko hankinnat tai tuet olleet mahdollisia pelkästään hyvätuloisten veroja alentamalla ja köyhimpien tukia leikkaamalla?

Jaska

Voi sinua nimimerkki Hoitsuna 40v, onko ihan pakko liata oma pesä. Voi käydä jopa niin, että et saakaan hoitoa, jos itse sitä joskus tarvitset.

Kyllä hoitsuja tarvitaan

Toivon Hämeenlinnan päättäjiltä malttia ja rohkeutta tehdä kestäviä ratkaisuja niin Hämeensaaren kuin keskuskorttelinkin suhteen. Onko pilvenpiirtäjä (!) todella vetovoimatekijä ja nähtävyys, jota moottoritietä kiitävät pysähtyvät katsomaan? Tai nyt Hämeensaareen kaavaillut kerrostalot, joissa kolmio saunalla on mahdutettu 63 neliöön! Helsingistä pois muuttaneena voin vain toivoa, että luonnonläheiseen pikkukaupunkiamme ei täytetä Kalasataman ja Jätkäsaaren tyyppisellä rakentamisella. Ymmärrän toki tarpeen lisärakentamiselle, mutta nykyinen asuntorakentaminen on liian yksinkertaista: pieniä neliöitä, vinoja seiniä, ikkunat harvassa. Haluavatko toivotut uudet, hyvätuloiset nuoret perheet asua Hämeenlinnassa yhtä ahtaasti kuin Helsingin seudulla? Hyvät päättäjät, miettikää huolella mikä oikeasti lisää Hämeenlinnan ja sen nykyisten ja tulevien asukkaiden hyvinvointia ja kiinnittymistä seudulle.

Lisa

Tekstaa mielipiteesi numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

muista kertoa mahdollisen nimimerkin lisäksi aina oma nimesi ja paikkakuntasi

SMS-viestit, ei MMS

myös sähköpostilla: mielipide@hameensanomat.fi