Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Ai miksikö käteinen ei enää käy: Koulunsa käyneet eivät osaa laskea – Voi olla, ettei kolikoitakaan enää eroteta toisistaan

Muita: Kaupunki voisi näyttää esimerkkejä säästämällä katuvalaistuksessa.

Ei pidä ihmetellä, miksi kaupat luopuvat käteisen käytöstä. Vasemmistohallitus on keskittynyt inkluusion surkeaan toteuttamiseen ja sillä tavoin varmistanut, ettei koulunsa käynyt osaa laskea. Miten tällaista työvoimaa voitaisiin valtuuttaa kassatyössä käsittelemään rahaa. Nykynuori ei osaa antaa vaihtorahaa oikein. Voi olla, ettei erota edes rahoja toisistaan. On asiakkaan ja varsinkin työnantajan etu hoitaa maksut kortilla. Asiakas yleensä huomaa, jos on saanut liian vähän rahastaan takaisin ja voi korjata asian. Jos hän saa liikaa, niin harvempi on tyytymätön.

Setä Tavastia

Kaupunki voisi olla näkyvä esimerkki, kun säästäisi sähköä katuvalaistuksessa. Valot syttyvät turhan aikaisin ja sammuvat myöhään. Vuorokaudessa voisi valaistusta lyhentää yhteensä vähintään tunnin aiheuttamatta mitään ongelmia. Näin vuodessa säästyisi melkoinen määrä sähköenergiaa. Vaikka valonlähteitä on vaihdettu ledeiksi, on käytössä vielä paljon vanhoja sähköä tuhlaavia. Jos nykyistä valojen ohjausta ei voi enää säätää, niin uuden ohjauksen takaisinmaksuaika olisi lyhyt.

Sähkön säästäjä

Kyllä Hämeenlinnan seutu oli ainakin viime kesänä esillä pääkaupunkiseudulla! Espoon uusimmassa ostoskeskuksessa Lippulaivassa oli Panssarimuseon esitteitä avajaisista alkaen, tosin vain hetken. Kyllä "kehitykset", "tiimit", johtajat ja organisaatiot ovat jotain tehneet.

Rafael Hellsten

Miksi ihmeessä joka päivä pitää puhua, miten me annamme aseapua Ukrainaan! Tälläiset asiat olivat ennen sotasalaisuuksia! Ainoastaan Venäjän sotilastiedustelu kiittää. Venäjällä voidaan rauhassa juoda votkaa ja syödä suolakalaa ja katsella suomalaista reality-tv:tä.

Vaalimainokset maaliskuussa

Mika Walkamo (kok.), mikäli ymmärsin oikein uutisointia sinun puolueesi ehdotti kampanja-avauksessaan uutta veroa. Kait vastustat sitäkin?

ReiPan

Nykyiset oppositiopuolueet, kokoomus ja perussuomalaiset etunenässä, kannattavat alkoholin myynnin lisäämistä kaupoissa! Mistähän he leikkaavat kuluja lisääntyvien alkoholihaittojen hoitoon: eläkeindeksistä, koulutuksesta, työttömyys- ja sosiaalieduista varmaankin?

Psevdonymo

TEKSTAA MIELIPITEESI HÄMEEN SANOMIIN

numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

kerro aina mahdollisen nimimerkkisi lisäksi oma nimesi ja paikkakuntasi

SMS-viestit, ei MMS

myös sähköpostilla: mielipide@hameensanomat.fi