Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Onko se median vika, jos Hattula on negatiivisesti niin usein esillä? – Pitäisikö itkeä vai nauraa

Julkinen ilme aurinkoisemmaksi aurinkovoiman avulla?

Onko se median vika, jos Hattula on negatiivisesti niin usein esillä? Ei ole. On hyvä, että tutkiva journalismi tuo esiin asioita, jotka jäävät kuntalaisilta pimentoon. Tarkoituksella myös vaietaan. Viimeisin kompurointi on tämä Hattulan Kehitys oy. Tiedä häntä, pitäisikö itkeä vai nauraa. Mikä on ja oli yhtiön perimmäinen toimintatapa ja tavoite? Eipä taida olla tietoa, kun strategia puuttuu. Mielestäni Hattula ei tarvitse erillistä kehitysyhtiötä, sen voi haudata turhakkeena. Kunnan kehittäminen ja elinkeinoasiat kuuluvat ensisijaisesti kunnanjohtajalle yhteistyössä seutukunnan kanssa. Kunnanhallituksen puheenjohtajalle toivon jaksamista ja emännän otetta talossa, josta isäntä näyttää puuttuvan. Hyvä-veli-systeemit täytyy saada loppumaan ja suhmurointi kuriin, muutoin Hattula ajautuu kriisikunnan tielle, valtiovallan syliin.

Matti Kortesaari yksinajattelija, Katinala

Hattulan kunta aikonee saada julkisen ilmeensä aurinkoisemmaksi aurinkovoiman avulla? Tietysti edellyttäen, että homma saadaan maaliin, tällä kertaa ilman suhmurointeja. Olisiko saman tien syytä uusia kunnan vaakuna: uuteen tietenkin järven takaa nouseva aurinko?

Psevdonymo

Parhaimmat Onnittelut Lentopallokerholle Suomen cupin voitosta! Toivottavasti peli kulkee jatkossakin yhtä hyvin. Voitto on aina koko joukkueen onnistumisen tulos, mutta kyllä Pipsan (Roivainen) esitys ei jättänyt ketään kylmäksi. Samalla kuitenkin mietityttää, miten valmentaja ei haastavan syksyn aikana havainnut millainen talentti hänellä oli joukkueessaan, vaan meni ostamaan kolmannen passarin joukkueeseen. Olisiko ollut nytkään kentällä, ellei olisi ollut ainoa passari joukkueessa?

Kiitokset upeista esityksistä

Kuinka moni on huomannut uuden stop-merkin Idänpään S-marketin takapihalla? Kukaan ei sitä noudata.

Melkein kolahti

Hämeenlinnassa on hyvää liikuntatoimen hoito erityisesti uimahallissa ja hyvät jalkakäytävät Loimalahdentien alueella sekä huonoa puolueiden syrjintä ja sota-asioiden jatkuva pöyhintä.

Juhonpoika

Vaalimatematiikka ja tulosten spekulointi on mielenkiintoista ja kivaa. Ylen viimeisimmän puoluekannatusmittauksen perusteella kalkyloituna kansanedustajapaikat näyttävät jakautuvan seuraavasti (ero edellisiin vaaleihin): kokoomus 48 (+10), perussuomalaiset 42 (+3), SDP, 42 (+2), keskusta 20 (-11), vihreät 18 (-2), vasemmistoliitto 14 (-2), RKP 10 (±0), KD 4 (-1) ja muut 2 (+1). Hämeen vaalipiirissä taitaa kokoomus saada lisäpaikan ja KD jäädä ilman eli SDP 4, Kok. 4, PS 3, Kesk. 1, Vihr. 1 ja Vas. 1.

Myllymäkeläinen

Tekstaa mielipiteesi Hämeen Sanomiin numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

muista kertoa aina oikea nimesi ja paikkakuntasi, vaikka käyttäisitkin nimimerkkiä

SMS-viestit, huom: ei MMS-viestejä

myös sähköpostilla: mielipide@hameesanomat.fi