Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Nyt ei saa viivytellä: Jäähalli kaipaa jo kiireesti kunnostusta!

Muita: Hienoa, että Hämeenlinnan perussuomalaisista löytyy edes yksi, joka uskaltaa kertoa suoraan puolueen sisäisestä kähminnästä!

Herätys päättäjät. Nyt ei saa viivytellä! Nyt alkaa olemaan kiire laittaa Hämeenlinnan jäähalli asianmukaiseen kuntoon. Jää näyttää nopeasti menevän huonoon kuntoon. Yleisön palvelutilat alkeelliset. Sama tilanne ilmeisesti sosiaalisissa tiloissa. Videokuutiossa paljon parantamisen varaa. Katsomotilatkin kaipaavat uudistamista. Ei ole aikaa odotella. Muut kiekkokaupungit ajavat ohi, jos täällä ei tartuta toimeen. Tärkeää olisi alkaa myös suunnittelemaan niitä tekojääratoja. Ilmastonmuutos on tullut, eikä luonnonjääaika riitä. Emme saa hidastella täällä!

Jarrut pois päältä

Yleensä kokoomus on maltillisesti rakentamassa yhteiskuntaa sovitellen ristiriitoja. Walkamo hyökkää ahtaajia vastaan. Helena Lehkonen edustaa perinteisempää linjaa ja korostaa koulutuksen ja sivistyksen merkitystä. Ei olettaisi, että samassa puolueessa on änkyrä militantti ja sivistynyt tohtori.

Maltti on rauhan tae

Hienoa, että Hämeenlinnan perussuomalaisista löytyy edes yksi, joka uskaltaa kertoa suoraan puolueen sisäisestä kähminnästä! Toivottavasti tämä herättää useampiakin, näin vaalienkin alla, sillä äänestäjät eivät todellakaan ansaitse nykyaikana minkäänlaista tyranniaa!

Psevdonymo

Pääkirjoituksessa (HäSa 21.2.) olisi mielestäni pitänyt mainita, ettei Unkari ole "lupauksistaan" huolimatta vielä ratifioinut kumpaakaan hakemusta. Natotiet Ruotsin kanssa eivät ole vielä erkanemassa.

ReiPan

Tekstaa mielipiteesi numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

muista kertoa aina oma koko nimesi ja paikkakuntasi toimituksen tietoon, vaikka käyttäisitkin nimimerkkiä

SMS-viestit, ei MMS

myös verkkolomakkeen kautta tai sähköpostilla:

mielipide@hameensanomat.fi