Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lyhyesti lukijoilta | Ihan jo hävettää sähköpotkulaudoista meuhkaaminen – Kokeilkaa itse ensi kesänä!

Muita: Pelästyin, että Vladimir Putin olisi tulossa Suomeen

Rauhoittukaa nyt hyvät hämeenlinnalaiset meuhkaamasta sähköpotkulaudoista. Ihan jo hävettää. Ne on oikein ja fiksusti käytettynä oivia kulkuvälineitä. Kokeilkaapa itsekin ensi kesänä!

Haloo

Paras kulttuuriteko olisi antaa odotussali matkustavaisille linja-autoasemalle.

Autoton

Kiitos ladunhoitajalle lomaviikolla hienosti hoidetuista Katumajärven laduista. Hienoa, että perinteisiä latuja oli kaksittain varsinkin, kun suosio oli suuri. Joka päivä laduilla näkyi hymyileviä, kaikenikäisiä hiihtäjiä runsaasti. Toivottavasti, tulevien sateiden jälkeen, ladut saadaan myös jatkossa pidettyä yhtä hyvinä kevätaurinkoisiin retkiin.

Tarvasmäkinen

Tapahtui tiistaina Jukolassa: Asiakas pakkaa ostoksensa kassiin ja poistuu raikkaaseen ulkoilmaan. Pian kuitenkin takaa kuuluu heleä naisääni: ”Hei, unohtuiko teiltä tämä?” Nuori kassatyöntekijä on juossut asiakkaan perään ja ojentaa tälle pähkinäpussin – ja hymyilee kilpaa auringon kanssa. Tällaista palvelua Jukolan S-marketissa!

Hajamielinen

Kyllä oli kahvi mennä väärään kurkkuun, kun luin tabletilta Hämeen Sanomien otsikon, että "Tulen syksyllä Suomeen. Se on varma asia." Pelästyin, että kyseessä on Vladimir Putin, mutta onnekseni kyseessä olikin toinen kansainvälinen koijari eli Markku Ritaluoma! Noo, molemmat tekevät impulsiivisesti sitä sun tätä, että todnäk tulematta jäävät, kumpikin...

Oikeuden puolesta

Äänestäjät huomio, taas on koittanut aika ottaa osaa Hämeen asioiden hoidosta Arkadianmäellä. Pohjanmaalla kymmeniä vuosia ihailin, miten yhden puolueen kunnat ja maakunnat saivat valtion rahoituksen järjestymään niin työpaikkoihin, terveydenhoitoon, tienpitoon ja moneen muuhun! Oliko painavin syy yhteisten asioiden hoito, ei tarvinnut etsiä poliittisia irtopisteitä, kun oli vain yksi puolue? Kanta-Hämeen kansanedustajien tärkein tehtävä on huolehtia yhdessä asioista tuolla Eduskuntatalolla, ei siellä muita ole joiden tehtävänä on meidän asioiden hoito.

Erkki Lintulahti, Tervakoski

Tekstaa mielipiteesi numeroon 13300

alkuun tunnus HS

sitten tyhjä sanaväli

muista kertoa aina oma koko nimesi ja paikkakuntasi toimituksen tietoon, vaikka käyttäisitkin nimimerkkiä

ei jakelu- eikä muitakaan lehden eri osastoille tarkoitettuja palvelupalautteita, kiitos!

SMS-viestit, ei MMS

myös verkkolomakkeen kautta tai sähköpostilla:

mielipide@hameensanomat.fi