Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi ihmettelee, miksi miehet ajavat humalassa

Tuhdissa humalassa autoilevat miehet ihmetyttävät Kanta-Hämeen poliisia. Ihmettelyyn oli syytä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Janakkalassa, jolloin vähän yli viisikymppinen mies ajoi juovuksissa autoa moottoritiellä Viralassa puolen yön jälkeen. Miehen kyydissä istui selvinpäin ollut vaimo, jolla on ajokortti.

Mies nousi autollaan moottoritien liittymästä Turengintielle, jossa matka katkesi Liikkuvan poliisin ratsiaan. Promilleissa mitaten miehellä oli alkoholihöyryjä lähes 2,5. Vaimo ajoi kotiin loppumatkan.

Vähän päälle kaksikymppinen nainen ajeli autollaan kotikylällään Tuuloksessa vähän ennen kahta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Ajelu päättyi poliisiratsiaan, sillä puhalluskoe osoitti naisen olevan reilun puolen promillen verran juovuksissa.

Ajokortti jäi poliisille ja nainen saa odotella päätöstä rattijuopumuksesta.

Kolmekymppinen hausjärveläismies ei pysynyt autollaan tiellä, kun oli ennen ajelua juonut itsensä lähes kolmen promillen känniin. Auto päätyi pellolla Hausjärven Hikiän Kalkkeentiellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kello kahden jälkeen. Poliisit tapasivat miehen kävelemästä autoltaan.

Mies oli joutunut luovuttamaan ajokorttinsa uudenvuodenpäivänä 2010 poliisille humalassa ajelun takia, mutta mies on tavattu pari kertaa on auton ratista tällä välilläkin.

Lauantaina päiväsaikaan ajeli vielä kolme miestä rattijuopumuksen itselleen. Valkoviinillä aamun aloittanut mies tavattiin Iittalassa ja kaksi muuta Riihimäellä. (HäSa)