Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hamkin vaatetusopiskelijat esittelevät mallistonsa muotimessuilla

Ensi viikonloppuna Hämeen ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelman kolmannen vuoden vaatetusopiskelijat esittelevät syksyn ja talven mallistonsa Helsingin muotimessuilla. Messuosastolla on nähtävillä vaatetusopiskelijoiden suunnittelemia ja valmistamia mallistoja, joissa yhdistyvät luovuus ja tekninen osaaminen. Helsingin muotimessut ovat Suomen suurin vaatetusalan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, jossa kohtaavat valmistajat, sisäänostajat, suunnittelijat, opiskelijat sekä muut alan ammattilaiset. (HäSa)

Ensi viikonloppuna Hämeen ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelman kolmannen vuoden vaatetusopiskelijat esittelevät syksyn ja talven mallistonsa Helsingin muotimessuilla.

Messuosastolla on nähtävillä vaatetusopiskelijoiden suunnittelemia ja valmistamia mallistoja, joissa yhdistyvät luovuus ja tekninen osaaminen.

Helsingin muotimessut ovat Suomen suurin vaatetusalan ammattilaisille suunnattu tapahtuma, jossa kohtaavat valmistajat, sisäänostajat, suunnittelijat, opiskelijat sekä muut alan ammattilaiset. (HäSa)