Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Miehelle syyte suklaapatukan syönnistä Tshekissä

Tshekkiläinen mies on joutumassa syytteeseen oikeudessa, koska hänen epäillään syöneen suklaapatukan siitä maksamatta. Poliisin mukaan 21-vuotias mies mutusti kuusi korunaa (25 senttiä) maksavan suklaapatukan supermarketissa.

Marketin vartijat ottivat suklaanhimon uhrin kiinni hänen poistuessaan myymälästä Plzenissä.

– Mies pidätettiin, kun ilmeni, että hän oli vapaudessa ehdolliselta tuomiolta. Mies oli tuomittu kahdesta varkaudesta viime vuonna. Ilmeisesti hän joutuu taas pian oikeuden eteen, kommentoi poliisin edustaja.

WC-istuimet eivät tahdo kestää aussien painoa

Australialaiset näyttävät pitävän hyvin puolensa länsimaiden väestön tukevoitumisessa. Näin voi päätellä siitä, että kengurumaassa harkitaan vessanpönttöjen vahvistamista.

Nolosta pulmasta ilmoitti Australian standardeista vastaava järjestö.

– Tutkimme tätä ongelmaa. Tulemme todennäköisesti suosittamaan WC-istuimien vahvistamista, jotta ne kestävät ihmisten kasvavan koon, muotoili Standards Australia.

Ylipainoisten osuus aussimaan väestöstä on kasvanut vuosikymmenessä kymmeneksen. Nykyisin 62 prosenttia miehistä ja 45 prosenttia naisista on ylipainoisia.

Australian nykysäännösten mukaan WC-istuimien tulee kestää lujuustesti 45 kilon painoilla. Tämä lujuus on aiemmin riittänyt istuma-asennossa olevien vessavieraiden kiloille.

Hairspray-musikaalista elokuva Travoltan tähdittämänä

John Travolta pääsee jälleen musikaalitähdeksi, kun musiikki-ilottelu Hairspray filmataan. Variety-lehden mukaan uuden musikaalielokuvan toisena päätähtenä loistaa Queen Latifah. Elokuvan ohjaa Adam Shankman.

Travolta nähdään alistetun kotirouvan Edna Turnbladin roolissa, ja Queen Latifahille on luvattu tanssi-show-emäntä Motormouth Maybellen osa. Elokuvan kuvausten on määrä alkaa kesällä 2007.

Hairspray perustuu John Watersin elokuvaan vuodelta 1988.

Vuonna 2002 sitä esitettiin menestyksekkäästi Broadwaylla. Viime syksynä myös Helsingin kaupunginteatteri otti sen ohjelmistoonsa.

Kylie Minoguekin kirjoittaa lastenkirjan

Poptähti Kylie Minogue mielii lastenkirjailijaksi, kertoi brittiläinen sanomalehti The Guardian keskiviikkona.

Minogue, 37, seuraa Madonnan jalanjälkiä julkaisemalla ensi syksynä lastenkirjan Showgirl Princess. Syyskuussa ilmestyvä kirja kertoo Kylie-nimisestä pikkutytöstä, joka haluaa viihdemaailman tähdeksi ja onnistuu toteuttamaan unelmansa läheistensä tuella.

Kustantamo Puffin korostaa, että kyseessä ei ole omaelämäkerrallinen teos, vaikka Kylie ammentaakin kokemastaan.

Madonnan lisäksi monet muutkin tähdet ovat kokeilleet siipiään lastenkirjailijoina, muiden muassa Sarah Ferguson, Spike Lee ja Jamie Lee Curtis.

STT