Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantaina 9. ystävänhiihto

Lauantaina 25.2. järjestetään jo 9. Ystävänhiihto, joka on maakunnan suurimpia hiihtotapahtumia. Säistä ja keleistä riippuen hiihtoon on osallistunut vuosittain 600-1000 sivakoijaa.

Latu lähtee Lammilta Konnarin koululta kello 9-10. Tankkauspisteitä on Jänisjärvellä ja Sääjärvellä ja 36 kilometrin pituisen ladun maali sijaitsee Hämeenlinnassa Ruununmyllyn koululla, missä päivystetään kello 16:een asti. Tankkauspisteillä on tarjolla kuumaa mehua, maalissa myös hernekeittoa.

Ystävänhiihtoon voi ilmoittautua lähtöpaikalla Lammilla. SPR:n työtekijät päivystävät mahdollisten uupumusten varalta ja viimeisen hiihtäjän perään lähtee moottorikelkka.

Tapahtuman järjestävät Lammin Säästöpankki ja Hämeen Sanomat ja sitä sponsoroivat myös Ruukki, Hämeenlinnan Osuusmeijeri, Hämeen Puhelin, Lammin Osuuskauppa, Vattenfall, Hämeen Linja Oy, Hehku Tapahtumat ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Pohjantähti. (HäSa)