Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Entisiä päiväkoteja myydään asuintaloiksi

Hämeenlinnassa myydään kaksi entistä päiväkotia asuinkäyttöön. Rakennukset ovat olleet lakkautettujen pienikokoisten päiväkotien käytössä. Päiväkotina toimineeseen rakennukseen ei välttämättä pääse suoraan kantamaan muuttolaatikoita, vaan rakennus vaatii remontointia asuinkäyttöä varten. -!Kaurialassa olevasta päiväkodista ei vielä ole käyty myyntineuvotteluja. Ihmiset, joita kiinnostaa kunnostaa näinkin iso kohde, ovat aika harvassa, OP-Kiinteistökeskuksen myyntineuvottelija Teija Jokinen sanoo.

Hämeenlinnassa myydään kaksi entistä päiväkotia asuinkäyttöön. Rakennukset ovat olleet lakkautettujen pienikokoisten päiväkotien käytössä.

Päiväkotina toimineeseen rakennukseen ei välttämättä pääse suoraan kantamaan muuttolaatikoita, vaan rakennus vaatii remontointia asuinkäyttöä varten.

-!Kaurialassa olevasta päiväkodista ei vielä ole käyty myyntineuvotteluja. Ihmiset, joita kiinnostaa kunnostaa näinkin iso kohde, ovat aika harvassa, OP-Kiinteistökeskuksen myyntineuvottelija Teija Jokinen sanoo.