Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Zumba vetreytti juoksujalat

Kaikkiaan 20 juoksijaa otti osaa aurinkoisessa kevätillassa järjestettyyn hyväntekeväisyysjuoksuun Ahvenistolla.

Keskiviikkoisen tempauksen takana olivat Hämeenlinnan opettajankoulutuslaitoksen liikuntakerho Kipinä sekä kristillisten opiskelijoiden kerho Cristikka.

Järjestäjät olivat hieman pettyneitä osanottajamäärään.

– Porukkaa olisi voinut olla enemmänkin, mutta rahaa on lahjoitettu hyvin, kertovat Kipinän puheenjohtaja Lauri Tolonen ja varapuheenjohtaja Mikko Joska.

Juoksutapahtuman tuotto 120 euroa lahjoitetaan Unicefin Jano-kampanjaan. Hämeenlinna on vuoden 2012 Unicef-kaupunki. Juoksutapahtuma on osa teemavuoden tapahtumia.

Mukaan hyväntekeväisyyden vuoksi

Pääosa juoksijoista oli OKL:n opiskelijoita, niin myös Sarianna Kalliomäki.

– Halusin tulla, kun koulun kerhot jotakin järjestävät ja rahat menevät hyvään tarkoitukseen. Itse pistin keräykseen 20 euroa 2 euron pääsymaksun lisäksi.

Matti Lehtonen valmistui OKL:stä viime syksynä, mutta koska hän sattui olemaan paikkakunnalla, hän tuli juoksutapahtumaan kavereita tapaamaan.

– Lähdin ihan sosiaalisin syin. Tässä pystyy myös yhdistämään lenkkeilyn ja hyväntekemisen, eli se on win-win-situation (voitto-voitto-tilanne). Femman laitoin keräykseen. (HäSa)