Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Viimeinen rypistys ennen joulutaukoa

HPK kohtaa illalla Lukon Raumalla ja tavoite on selkeä, vain voitto kelpaa. Rauman Lukko majailee juuri HPK:n yläpuolella sarjataulukossa ja piste-eroa joukkueella on neljä. Raumalaiset ovat hävinneet kaksi viimeistä otteluaan Ässiä ja Jokereita vastaan.

Lukko on voittanut molemmat keskinäiset ottelut, mutta edellisestä kohtaamisesta on jo yli kuukausi.

Ensimmäisen ottelun Lukko voitto varsinaisella peliajalla ja toisen jatkoajan jälkeen.

HPK:n peli on Lukon tavoin hieman yskähdellyt ajoittain. Suorasta kolmen pisteen voitosta on kulunut jo tovi ja viime kierrokselta niskassa on kirvelevä tappio SaiPaa vastaan varsinaisen peliajan jälkeen. Lukon tapaan hämeenlinnalaisilta puuttuu ratkaisuvoimaa hyökkäyspäästä ja varsinkin ex-Lukko Marko Luomalalta on lupa odottaa huomattavasti enemmän.

Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa sijoilla 10 ja 11 joten kyseessä on tärkeä peli. Kuuden pisteen ottelu on jopa hieman laimea nimitys, kun taistellaan sijoituksesta kymmenen parhaan joukkoon.

HPK:n maalissa pelaa Mika Järvinen, joka oli ainoita valopilkkuja HPK:n leirissä SaiPa-pelissä. Mathias Porseland on pelikieltonsa kärsinyt ja palaa kokoonpanoon tutulle paikalleen.