Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuulonen tarjoaa lisää ajanvietettä

Kauppakeskus Tuulonen houkuttelee entistä tiiviimmin perheitä ostoksille Tuulokseen 10- ja 12-teiden risteykseen. Minigolfrata ja sähköiset miniformulat ovat kauppakeskuksen joulukuussa käyttöön pyörähtäviä lapsille ja nuorille suunnattuja uutuuksia.

– Tavoitteena on perheiden viihtyminen Tuulosen ajanvietepalveluita kehittämällä, linjaa Tuulosen kauppakeskuspäällikkönä ensi vuoden alussa aloittava Jari Päivärinta. Tällä hetkellä hän työskentelee Suomen Kauppayhtiöiden Laatu Outletin Riihimäen myymälän myymäläpäällikkönä.

Kauppakeskuspäällikkö vastaa Tuulosessa kiinteistöyhtiön asioista. Tuleva kauppakeskuspäällikkö odottaa paljon yhteistyöltä Tuulosen kauppiasyhdistyksen kauppakeskusisännän Vesa Kaloisen kanssa.

– Tiiviillä yhteistyöllä saamme varmasti uusia ideoita toteutettua, Päivärinta uskoo.

Lasersotaa ja löylyttelyä

Vapaa-ajan viihdykkeiden tarjontaa lisäämällä tuetaan Jari Päivärinnan mukaan kaikkia kauppakeskuksen palveluita.

– Vapaa-ajan ajanvietteet eivät ole tuottavaa liiketoimintaa, vaan liiketoimintaa tukevia palveluita. Ajanvietemahdollisuudet ovat tärkeitä viihtyvyyden kannalta.

Minigolf ja kolikoilla toimivat sähköautot ovat käytössä 8. joulukuuta lähtien. Tilat sijoittuvat kauppakeskuksen ABC:n puoleiseen päätyyn.

Tulevana keväänä vapaa-ajan viihdykkeiden tarjonta lisääntyy, sillä kauppakeskuksen alimpaan kerrokseen rakennetaan lasersotapelialue. Pelissä käytettävät aseet ja liivit ovat Päivärinnan mukaan tekniikaltaan ensimmäisiä Suomessa.

– Kymmenkunnan henkilön porukka pääsee kerrallaan pelaamaan. Harkinnassa on viikonlopuiksi ja sesonkiajoiksi varausjärjestelmä, mutta tarkoitus on, että pelaamaan pääsee ilman varaustakin, hän kaavailee.

Suunnitelmissa on tilaussaunan rakentaminen kauppakeskukseen. Caravan-aluetta voitaisiin kehittää vaikkapa yrittäjävetoisesti ja uusille tapahtumille on myös tilaa.

– Hämeenlinnan kaupungillakin on muuten vuokrattava kokoustila Tuulosessa, Päivärinta tietää. (HäSa)