Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

LaSBille avaustappio maalijuhlassa

Lammin liikuntahallissa nähtiin lauantai-iltana melkoiset maalikarkelot, kun Pirkkalan Pirkat haki pisteet Lammin Salibandylta maalein 16-9 (5-4, 7-2, 4-3) salibandyn 2. divisioonassa. Sarjakärkenä jatkavalle LaSBille tappio oli kauden ensimmäinen kuuden voittopelin jälkeen.

Avauserässä LaSB johti peliä kertaalleen 2-1 ja kiri kolmen maalin takaa toisen erän alussa vielä numeroiksi 5-5. Sitten alkoivat Pirkkojen maalijuhlat. Joukkue iski seuraavat seitsemän maalia neljässätoista minuutissa ja ratkaisi ottelun.

Lammilaiset olivat allapäin tappion myötä ja valmentaja Kai Vitie muisteli, että tulos taisi olla seurahistorian suurin tappio.

-Tekemisemme oli tänään ala-arvoista alusta loppuun. Pirkat on pallollisena sarjan parhaita ja pyöritti peliä. Maaleja iskettiin takatolpalta sisään. Tämä oli hyvä muistutus siitä, että tarvitaan hyvää harjoittelua ja valmistautumista peliin. Viime aikojen huono harjoittelumme näkyi tänään. Viikon päästä vastaan tulee Pirkanmaalta United ja siihen on pakko parantaa paljon, Vitie kommentoi.

Kotijoukkueen pistemiehet olivat Juuso Kainulainen (3+1), Joonas Järvinen (0+4), Jarkko Koivisto (2+0), Perttu Koljonen (1+1), maalin mieheen tehneet Markus Souru, Henri Vilen ja Marko Vähätalo sekä syöttöpisteen saaneet Tino Nivala ja Ville Toitturi. (HäSa)