Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Parolan Paroni sulki ovensa

-Omalla tavallaan tämä on hyvin haikeaa, vaikka yllätyksenähän tämä tilanne ei tullut, sanoo Hattulan K-market Paronin viimeinen kauppias Jarkko Luopajärvi.

Hän ehti pitää eilen ovensa sulkenutta Paronia vaimonsa Marjon kanssa kolme vuotta ja kahdeksan kuukautta. Paronin tilalle Parolaan tulee uusi, isompi K-supermarket, joka avataan aikaisintaan marraskuun puolivälissä.

Sen kauppiaana toimii Mervi Kivistö, joka on aiemmin toiminut kauppiaana Noormarkussa.

Pyhäinpäivä sopiva sauma

Jarkko Luopajärvi kertoo, että uuden myymälän tulo oli tiedossa jo silloin, kun hän ja Marjo ottivat vetovastuun Paronista.

-Mutta se oli jonkinlainen yllätys, että uusi paikka on niin paljon isompi kuin tämä, hän huomauttaa.

Paronissa on ollut tällä viikolla loppuunmyynti, joka on sujunut niin vauhdikkaasti, ettei ovia avata enää perjantaina.

-Tämä oli meidän kannaltamme sopiva sauma lopettaa. Lokakuussa tehdyt tilaukset on saatu myytyä emmekä tilanneet enää uutta tavaraa. Pyhäinpäivän takia kauppa olisi joka tapauksessa ollut kiinni lauantaina.

Suunnitelmat ovat vielä auki

Luopajärvien omat tulevaisuudensuunnitelmat ovat vielä auki.

-Tässä vaiheessa ei oikeastaan osaa sanoa muuta kuin kiitokset asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, Jarkko Luopajärvi sanoo.

Paroni on toiminut pitkään kiinteistössä, jossa oli aiemmin valjastehdas. Rakennus on tarkoitus purkaa lähiaikoina.

Uuden K-kaupan yhteyteen on rakennettu myös muita liiketiloja. Niitä vuokraa kiinteistön rakennuttaja eli Lemminkäinen Talo oy. K-supermarketin lisäksi muita vuokralaisia ei ole vielä kerrottu julkisuuteen, eikä Hämeen Sanomat tavoittanut torstaina Lemminkäisen edustajia kommentoimaan tilannetta. (HäSa)