Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kultamitali herkisti managerin

HPK-naisten jääkiekkojoukkueen manageri Jorma Hassinen on tehnyt pitkän päivätyön hämeenlinnalaisen naisjääkiekon eteen. Tiistaina Hassisenkin työ palkittiin kultaisella mitalilla. Se sai kokeneen managerin liikuttuneeksi.

-Tämä on henkilökohtaisestikin todella tärkeä asia, Hassinen herkistyi.

Kerho on rakentanut kultamitalijoukkuettaan järkevästi.

-Olemme tehneet mestaruuden eteen määrätietoisesti töitä ja hakeneet pelaajia, että saamme paketin oikeasti. Kolme vuotta rakensimme joukkuetta. Ensimmäisellä kaudella saimme pronssit hienolla suorituksella. Viime kaudella maksoimme vähän oppirahoja ja päätimme valmistautua vielä paremmin. Täsmähankinnoilla saimme lisää potkua peleihin ja vahvuutta neloskenttää myöden. Kaikki palaset onnistuivat ja lopputulos näkyy kentällä, manageri kertasi samalla kun naisten SM-sarjan uusi voittopokaali kiersi HPK:n pelaajalta toiselle.

Kerhon kiekkonaiset aikovat juhlia mestaruutta perinteisen menoin.

-Nyt menemme syömään ja sitten vähän saunotaan. Katsotaan mitä maailma tuo tullessaan. Ei tässä mitään pitkiä rötjäilykausia pidetä, vaan ruvetaan miettimään jo tulevaisuutta ja yritetään hoitaa lauantaina lentopallojoukkueelle pronssimitalit, Hassinen suunnitteli. (HäSa)