Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Etnisten tanssien lumoa

Lanteet keinuvat tiistaina, kun Tanssin lumo -yhdistys järjestää etnisten tanssien lumoa -tanssillan Palokunnankadulla. Esiintyjinä on Vanajaveden opiston oppilasryhmiä, Tanssin lumo -yhdistys ja muita etnisten tanssien harrastajaryhmiä Hämeenlinnan seudulta. Illan aikana pääsee nauttimaan itämaisesta tanssista, bollywoodista, tribaliasta ja hawajilaisista tansseista. Mahdollisuus on shoppailla myös basaarissa. Ilta alkaa kello 18, Palokunnankatu 18. (HäSa)

Lanteet keinuvat tiistaina, kun Tanssin lumo -yhdistys järjestää etnisten tanssien lumoa -tanssillan Palokunnankadulla. Esiintyjinä on Vanajaveden opiston oppilasryhmiä, Tanssin lumo -yhdistys ja muita etnisten tanssien harrastajaryhmiä Hämeenlinnan seudulta.

Illan aikana pääsee nauttimaan itämaisesta tanssista, bollywoodista, tribaliasta ja hawajilaisista tansseista. Mahdollisuus on shoppailla myös basaarissa. Ilta alkaa kello 18, Palokunnankatu 18. (HäSa)