Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Haitari soi Rengon kyläpäivässä

Renko-viikon kyläpäivässä torstaina voi kuulla hanurin soittoa, koneiden pärinää ja veden loisketta. Perinteistä kyläpäivää vietetään tänä vuonna historiallisen Hämeen Härkätien varrella. Kyläpäivässä voi tutkia entisöityjä auto- ja traktoriaarteita, kokeilla melomista ja tehdä ostoksia maalaistorilta. Koulussa on käsityö- ja valokuvanäyttely. Paikalle voi saapua vaikka polkupyörällä, sillä Nummenkylän koulu Hämeen Härkätiellä toimii kyläpäivän aikana Härkälenkki-pyöräilytapahtuman huoltopisteenä. (HäSa)

Renko-viikon kyläpäivässä torstaina voi kuulla hanurin soittoa, koneiden pärinää ja veden loisketta. Perinteistä kyläpäivää vietetään tänä vuonna historiallisen Hämeen Härkätien varrella.

Kyläpäivässä voi tutkia entisöityjä auto- ja traktoriaarteita, kokeilla melomista ja tehdä ostoksia maalaistorilta. Koulussa on käsityö- ja valokuvanäyttely.

Paikalle voi saapua vaikka polkupyörällä, sillä Nummenkylän koulu Hämeen Härkätiellä toimii kyläpäivän aikana Härkälenkki-pyöräilytapahtuman huoltopisteenä. (HäSa)