Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Järkyttävää

Musiikkiopiston ja Vanajaveden opiston tiloja ollaan karsimassa torsoiksi Vuosisadan rakkaustarinassa. Kun edellisen kerran suurten visionäärien suojatyöpaikkaan pumpattiin rahaa valtuustossa, puolustajat nimesivät Verkatehtaan mm Vuosisadan rakkaustarinaksi.

On käsittämätöntä, että ne tilat, joita kaupunkilaiset ja seutukuntalaiset eniten käyttävät joutuvat karsinta- ja viivästyslistalle. Sen sijaan valmistuu neljä elokuvateatterisalia odottamaan ilta- piipahtajia Tukholmasta lentokoneella!

Missä on järjen hiven. Verkatehtaasta pitää tulla Vuosisadan rakkaustarina myös tämän alueen arkiseen käyttöön. Nyt siitä on tulossa norsutornissa istuvan kulttuuriherrasväen eliittiparatiisi. On todella suurta olla päällikkö ja tulla valituksi ilman avointa valintaprosessia. Mutta hanke tullakseen asiallisesti satamaan tarvitsee suuren päällikön. Olisi aika tarkistaa mittasuhteet ja vastuullinen osaaminen oikeinpäin.

En ole koskaan ollut mielenosoitusihminen eikä juossut banderollien perässä. Nyt olen. Tässä kaupungissa nousee suuri sota musiikkiopiston ja muiden karsittujen tilojen puolesta. Eikö todella ole tiedetty näiden tilojen valmistumisen viivästymistä esim ennen henkilövalintoja? Onko tullut aika lomautusvaroitukseen henkilökunnalle taloudellistuotannollisin perustein.

Valtuusto on hyväksynyt alkuperäisen suunnitelman – vain valtuusto muuttaa suunnitelmat.

Tarina näyttää jatkuvan periaatteella: kaksinkertaiset lasiseinät ja yksinkertaiset suunnittelijat tai yksinkertaiset lasiseinät ja kaksinkertaiset konsulttipalkkiot.

Lea Savolainen

valtuutettu (sd.)

terveydenhuoltoneuvos

Hämeenlinna