Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vattenfallin kenttäpuoli kunnossa

Vattenfallin asentajille kiitoksia ripeästä ja ystävällisestä työstä. Vuoden aikana kolmasti poksahti sulake kadunvarren jakokaapista ja joka kerta vikailmoituksesta alle puolen tunnin päästä oli vika korjattu.

Ensimmäisellä kerralla muistan olleen perjantai-ilta, lähes puoliyö. Asentaja vielä sanoi jäävänsä pitämään päivystystä kaapin viereen siltä varaa, ettei sulake kestä. Kesti kymmenen kuukautta. Asentajalle tosin tuli keikka ennen seuraavaa sulakkeen paloa.

Kolmannella kerralla sulake ei sitten kestänyt kuin minuutteja, mutta silloin vika ohitettiin tilapäisellä kytkennällä ja asentaja laittoi maakaapelimittauksen tilaukseen. Tuosta on nyt keskiviikkona viisi päivää ja maakaapeli korjattu.

Kenttäpuoli on edelleen sähkölaitoksella kunnossa olkoonkin, että on Ruotsin vallan alla.

Seuraavaksi haluaisin niiden kauppamiesten, jotka myivät hyvän lypsylehmän Ruotsiin, esittävän selkeät luvut paljonko kunta on maksanut sähkölaskuja ja paljonko vastaavasti on jäänyt kuntalaisten Ruotsiin tai muille sähkön myyjille maksamia sähkölaskuja näin ollen saamatta. Vaan asentajille kiitoksia!

Kuusistonportti 1:n asukkaat

Hämeenlinna