Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kaikki tiet vievät pois Roomasta

Vanhan sanonnan mukaan kaikki tiet vievät Roomaan. 42-vuotiaan naisen tilanne on päinvastainen. Nainen on käynyt syömässä maksamatta ikuisen kaupungin ravintoloissa niin monta kertaa, että hän sai porttikiellon koko Roomaan.

Poliisi luonnehtii naista pummaustaiteilijaksi. Antisankari on iskenyt useisiin Rooman hienoimpiin ravintoloihin, joissa hän on tilannut kalliita viinejä ja kolmen ruokalajin aterioita. Lopuksi nainen on esittänyt yllättynyttä, kun laskun summa on selvinnyt.

– Hän tuli meille ja kasasi 70 euron lounaslaskun. Sitten hän ilmoitti rahapussin unohtuneen kotiin, puhkui toscanalaisiin herkkuihin erikoistuneen Il Chianti -ravintolan edustaja.

Nainen sai viiden vuoden porttikiellon Roomaan jo jokin aika sitten. Poliisi kuitenkin epäilee, pitääkö kielto herkkuvoron poissa pääkaupungin lihapatojen ääreltä.

Harrison Ford pian Indiana Jonesiksi

Hollywoodin tähti Harrison Ford odottaa innolla paluutaan suosikkirooliinsa, Indiana Jonesin saappaisiin. Fordin mukaan neljännen Indiana Jones -filmin kuvaukset alkavat pian.

– Ohjaaja Steven Spielbergillä ja minulla on nyt kädessämme käsikirjoitus, josta kumpikin pitää, Ford kertoi saksalaiselle Fit For Fun -aikakauslehdelle.

Edellisestä Indy-seikkailusta on kulunut jo melkoinen tovi. Harrison Ford näytteli elokuvassa Indiana Jones ja viimeinen ristiretki vuonna 1989. Leffassa Ford kunnostautui ruoskan käsittelijänä, kun taas Sean Connery näytteli sankarin hankalaa isää.

Jo 63 vuotta täyttänyt Harrison Ford myöntää, että hänen on nyt harjoiteltava hieman ruoskan käyttöä. Tähti haluaa taata näin, että filmin kuvauksissa ei synny loukkaantumisia.

STT