Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Terveyskeskus lainaa Leena Thuren talousjohtajaksi

Hämeenlinnan seudun terveyskeskuksen talousjohtajan työtä hoidetaan väliaikaisjärjestelyin. Kuntayhtymä lainaa Hämeenlinnan kaupungilta kehittämispäällikkö Leena Thuren työpanoksesta suuren osan elokuun loppuun saakka. Terveyskeskuksen talousjohtaja Jyrki Vatanen siirtyy huhtikuun alussa Valkeskosken hallintojohtajaksi. Kaupunki ja kuntayhtymä ovat sopineet, että Leena Thure työskentelee viisi päivää kuukaudessa kaupungille ja 15 päivää kuntayhtymälle. Palkanmaksu jakaantuu samassa suhteessa.

Hämeenlinnan seudun terveyskeskuksen talousjohtajan työtä hoidetaan väliaikaisjärjestelyin. Kuntayhtymä lainaa Hämeenlinnan kaupungilta kehittämispäällikkö Leena Thuren työpanoksesta suuren osan elokuun loppuun saakka.

Terveyskeskuksen talousjohtaja Jyrki Vatanen siirtyy huhtikuun alussa Valkeskosken hallintojohtajaksi.

Kaupunki ja kuntayhtymä ovat sopineet, että Leena Thure työskentelee viisi päivää kuukaudessa kaupungille ja 15 päivää kuntayhtymälle. Palkanmaksu jakaantuu samassa suhteessa.