Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nuori mies tuomittiin neljän kuukauden ehdolliseen vammantuottamuksesta

Forssan käräjäoikeus on tuominnut 18-vuotiaan forssalaismiehen neljän kuukauden ehdolliseen vankeuteen nuorena henkilönä tehdystä vammantuottamuksesta. Mies oli tekohetkellä 17-vuotias.

Syyttäjä vaati 18-vuotiaalle tuomiota törkeästä pahoinpitelystä. Miehen koeaika päättyy marraskuussa 2007.

Tapahtumat saivat alkunsa siitä, että nuorisoa oli kokoontunut Wahrenin-puistossa tämän vuoden toukokuussa. Kaikkia asiassa kuullut ovat olleet alkoholin vaikutuksen alaisena, mikä on vaikuttanut heidän muistikuviinsa tapahtuneesta. Kahden eri nuorisojoukon välille oli tullut erimielisyyksiä.

Nuorimies löi toista, vuonna 1983 syntynyttä miestä puistossa pullolla päähän. Vanhemman miehen kaaduttua maahan, nuorempi mies oli lisäksi potkinut häntä kasvojen alueelle. Pahoinpitelyn seurauksena vanhemman miehen kasvoihin tuli useita haavoja, joista jäi erittäin pahat arvet.

Neljän kuukauden ehdollisen vankeustuomion lisäksi 18-vuotias mies velvoitettiin korvaamaan vanhemmalle miehelle kivusta ja särystä 850 euroa sekä oikeudenkäyntikuluista 805 euroa. (HäSa)