Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Juorutoimittajan arki on ankea

Sanomalehti New York Timesiin juoruja ja julkkisjuttuja pitkään kirjoittanut Joyce Wadler luopuu työstään. Hänellä kuulemma tuli niin sanotusti mitta täyteen.

– Kyse on terveydestäni. Alkoi tuntua, että tämä työ tappaa minut. En enää ymmärtänyt, minkä ihmeen takia minun täytyy tietää Paris Hiltonin koiran nimi, Wadler kertoo New York Daily Newsin haastattelussa.

STT

Yleensä asioista vähemmän perillä oleva taho

On tapana puhua “asioista yleensä hyvin perillä olevista tahoista”, mutta niihin ei yllätyksettömästi lukeudu raskaan rockin ikihörhö Ozzy Osbourne. Hän ei tiedä esimerkiksi sitä, onko hänen perheensä kotitalo myytävänä vai ei.

– Kaikki hokevat minulle sitä. Ehkä vaimoni Sharon on myymässä taloamme, mutta minä en tiedä asiasta kerrassaan mitään, en yhtikäs mitään, Ozzy kommentoi New York Postin haastattelussa Osbournen perheen talon myymistä koskevia huhuja.

STT

Skottimies maailman nopein tekstaaja

Skottilainen nuorimies on kruunattu maailman nopeimmaksi tekstiviestin kirjoittajaksi. 24-vuotias Craig Crosbie kirjoitti monimutkaisen 160-merkkisen tekstiviestin ennätysajassa ja pääsi suoraan Guinnesin ennätystenkirjaan.

Tehtaassa työskentelevältä Crosbielta lauseen kirjoittaminen vei 48 sekuntia, ja hän löi voimassa olleen ennätyksen 19 sekunnilla.

Crosbien nopeuden salaisuus on hänen pitkä historiansa tekstiviestien naputtelijana. Nuorimies on tekstaillut 16-vuotiaasta asti jopa 75 tekstaria päivittäin.

– Kaikki ystäväni sanovat, että nopeuteni on melko uskomatonta, Crosbie kertoi Reutersille.

STT

Vieras kissa tuli taloon

Yöpuulle vetäytymässä ollut lontoolaismies lähti houkuttelemaan ulkoilemassa ollutta kissaansa sisään. Ja kissan mies oli kutsuhuudoillaan taloonsa sisään saadakin, mutta ei suinkaan omaa pikku-kisuliaan, vaan suurehkon koiran kokoisen mustan kissan.

“Baskervillen kissa” ei haikaillut lämpimän maidon perään, vaan oli ilmeisen paljon kiinnostuneempi nauttimaan iltapalakseen lemmikkikattiaan kaipailleen miehen. Mies selvisi kissan lähentely-yrityksistä naarmuilla, joskin pahoilla sellaisilla.

Kauhusta suunniltaan ollut mies soitti poliisit paikalle, ja eräs poliisipartiolainen ehtikin nähdä vilaukselta mustan otuksen. Lontoon eläintarhalle on tehty ilmoitus merkillisestä mustasta jättiläiskissasta. Myös alueen kouluja on neuvottu varomaan mahdollisesti välitunnilla pihaan rynnistävää nälkäistä nelijalkaista.

Mustasta Baskervillen kissasta ei poliisin näköhavainnon jälkeen ole kuitenkaan nähty vilaustakaan.

STT