Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jalkapallohalli odottaa päätöstä Riihimäellä

Jalkapalloseurat jännittävät Riihimäen seudulla syntyykö kaupunginvaltuustossa tänä keväänä päätös, joka potkaisisi sisähalliharjoitukset käyntiin jo runsaan vuoden kuluttua.

Riihimäen Nappulat ja Ilves suunnittelevat Urheilupuistoon nykyisen talviharjoituskentän paikalle talviset harjoitukset mahdollistavaa jalkapallohallia. Runsaan 550 000 euron halli palvelisi kesäisin Erämessuja ja muita tapahtumia.

-Lokakuulta huhtikuulle harjoitusvuorot ovat täynnä. Omien seurojen lisäksi käyttäjiä on tulossa Hausjärveltä, Lopelta, Janakkalasta ja Hyvinkäältä. Talvikauden harjoittelumahdollisuus antaa varmasti vauhtia lajille ja vetää uusia harrastajia mukaan, arvioi Ilveksen puheenjohtaja Juha Tikander.

Riihimäen kaupungissa seurojen aloite näyttää etenevän myötätuulessa. Jalkapalloilijoiden käytössä olevan talviharjoittelukentän maapohjan muutotyöt vaativat noin 100 000 euroa ensi vuoden talousarvioon. Neuvotteluissa kaupunki on jo varaillut hallista päiväaikaa koululaisten ja päiväkotien käyttöön.

Jalkapallohallin rakentaminen voi käynnistyä aikaisintaan syksyllä, mutta toteutuu todennäköisesti vasta ensi keväänä. (HäSa)