Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Omakotitalot kiinnostivat rosvoja

Kolmeen rakenteilla olevaan omakotitaloon murtauduttiin torstain ja perjantain välisenä yönä Janakkalassa ja Rengossa. Kaksi taloista sijaitsee Tervakoskella Tammarannan alueella ja yksi Rengossa Iitintiellä. Kaikilta rakennuksilta anastettiin työkaluja ja toisesta Tervakosken talosta kodinkoneita ja saniteettikalusteita. Poliisi toivoo yhteydenottoja mahdollisilta silminnäkijöiltä. Varastettua omaisuutta on todennäköisesti kuljetettu vähintään pakettiauton kokoisella kulkuneuvolla. Poliisin puhelinnumero 03-651 6243 / Timo Järvenpää

Kolmeen rakenteilla olevaan omakotitaloon murtauduttiin torstain ja perjantain välisenä yönä Janakkalassa ja Rengossa. Kaksi taloista sijaitsee Tervakoskella Tammarannan alueella ja yksi Rengossa Iitintiellä.

Kaikilta rakennuksilta anastettiin työkaluja ja toisesta Tervakosken talosta kodinkoneita ja saniteettikalusteita.

Poliisi toivoo yhteydenottoja mahdollisilta silminnäkijöiltä. Varastettua omaisuutta on todennäköisesti kuljetettu vähintään pakettiauton kokoisella kulkuneuvolla.

Poliisin puhelinnumero 03-651 6243 / Timo Järvenpää