Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Käsinmaalattu kaunistaa yksilöllisesti

Posliinilaatalle maalattu herkkä kuva kesämökin saunarannasta tai omasta kissanpennusta kylpyhuoneen seinällä saattaa kummasti ilahduttaa arkisina aamuhetkinä. Yhtä hyvin keittiön ilmettä voisi piristää aivan yksilöllisillä sisustuslaatoilla. Tällaisia sisustushaaveita Hämeenlinnassa toteuttaa posliininmaalaukseen perehtynyt Teija Kaivoluoto-Viitanen Vihreä Delfiini-liikkeessä kauppakeskus Tavastilassa Hämeenlinnan Eteläkadulla.

Posliinilaatalle maalattu herkkä kuva kesämökin saunarannasta tai omasta kissanpennusta kylpyhuoneen seinällä saattaa kummasti ilahduttaa arkisina aamuhetkinä. Yhtä hyvin keittiön ilmettä voisi piristää aivan yksilöllisillä sisustuslaatoilla.

Tällaisia sisustushaaveita Hämeenlinnassa toteuttaa posliininmaalaukseen perehtynyt Teija Kaivoluoto-Viitanen Vihreä Delfiini-liikkeessä kauppakeskus Tavastilassa Hämeenlinnan Eteläkadulla.

Vihreä delfiini on kukkakauppa, josta voi saada kukkien ja ruukkujen lisäksi myös yksilöllisesti, omien toiveiden mukaan maalattuja sisustuslaattoja kodin kaunistukseksi.

Vihreä Delfiini on myös kukkakauppa. Toisena osakkaana yrityksessä Tuija Mattila, joka keskittyy kukkaisaan ja vihreään osuuteen.

– Jos asiakas haluaa jonkin oman aiheen sisustuslaatalle, se kyllä onnistuu. Mallina voi olla vaikkapa valokuva. Haluttuja kuvioita voidaan maalata niin seinä- kuin lattialaattoihin, Teija Kaivoluoto-Viitanen kertoo.

Posliinilaatalle voi maalata myös kehystettävän kuvan tauluksi seinälle.

Laatat asiakas hankkii itse. Tarvittaessa Kaivoluoto-Viitanen koepolttaa laatat, jotta varmistetaan niiden kestävyys.

Tuula Heinänen