Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Japanilaisia kaivataan Kanta-Hämeeseen

Japanilaisturistien määrä on kääntynyt viime vuosina laskuun Kanta-Hämeessä. Aiemmin japanilaismatkaajia vieraili Hämeenlinnan seudulla vuosittain tuhansia, mutta nyt luku on reilusti alle tuhannen. Matkailun edistämiskeskus ja Hämeen Matkailu yrittävät nyt houkutella turisteja tekemällä seutua tunnetuksi Japanin MEKille ja paikallisille matkanjärjestäjille. Kanta-Hämeen valtteina japanilaisia houkutellessa ovat jo pitkään olleet erityisesti Sibelius, Aulanko, Iittalan design.

Japanilaisturistien määrä on kääntynyt viime vuosina laskuun Kanta-Hämeessä. Aiemmin japanilaismatkaajia vieraili Hämeenlinnan seudulla vuosittain tuhansia, mutta nyt luku on reilusti alle tuhannen.

Matkailun edistämiskeskus ja Hämeen Matkailu yrittävät nyt houkutella turisteja tekemällä seutua tunnetuksi Japanin MEKille ja paikallisille matkanjärjestäjille.

Kanta-Hämeen valtteina japanilaisia houkutellessa ovat jo pitkään olleet erityisesti Sibelius, Aulanko, Iittalan design.