Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Verkkostarttikursseja järjestetään nyt myös lähikirjastoissa

Tänä syksynä kirjasto järjestää verkkostartti-kursseja aloitteleville tietokoneen käyttäjille pääkirjaston lisäksi myös Hauholla, Kalvolassa ja Lammilla. Lähikirjastojen kurssit pidetään syyskuussa läheisten koulujen atk-luokissa. Pääkirjaston atk-luokassa verkkostartit alkavat 26.9. Lähikirjastojen kurssit sisältävät kaksi kolmen tunnin kokoontumiskertaa ja pääkirjaston viisi kahden tunnin kokoontumiskertaa.

Verkkostarteissa annetaan valmiudet käyttää tietokonetta monipuolisesti sekä perehdytetään esimerkiksi netin käyttöön, sähköpostin hallintaan ja digikuvien tallentamiseen. Opetuksesta vastaa Martti Sirén.

Kurssit ovat ilmaisia ja niihin voi ilmoittautua kirjastoissa täyttämällä ilmoittautumislomakkeen 24.8. mennessä. Paikkoja on rajoitetusti ja tarvittaessa osallistujat arvotaan. Lisätietoja saa kirjastoista ja verkkosivuilta.

Myöhemmin syksyllä pääkirjastossa järjestetään vielä teemakursseja digikuvien hallinnasta, Googlen palveluista, verkkokirjastosta ja iPadin käytöstä. (HäSa)