Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pro Fishin myymälä vaihtaa omistajaa

Hämeenlinnalainen Proscoop oy ostaa Normark Suomi oy:ltä kalastustarvikkeita myyvän Pro Fishin Hämeenlinnan myymälän vaihto-omaisuuden sekä käyttöoikeuden Pro Fish -toiminimeen. Pro Fish -myymälä siirtyy kalustoineen ja varastoineen Proscoopille.

Proscoop on eräalan maahantuontiyritys, joka on vuodesta 2008 harjoittanut myös vähittäismyyntiä Hämeenlinnan Erämaailma-myymälässä sekä verkossa.

Toimitusjohtaja Jukka Niemen mukaan kaupan myötä Proscoop vahvistaa vähittäisliiketoimintaansa.

– Laajennamme sekä kivijalkakaupan että verkon tuotevalikoimaa ja osaamista. Laajennumme myös kalastusvälinepuolelle, joka meiltä on puuttunut tähän asti kokonaan. Samalla haimme vahvaa ja osaavaa strategista kumppania vähittäisliiketoiminnan kehittämiseen. Normark Suomi on meille jatkossa tällainen kumppani, jonka edustamat tuotteet ovat myymälöissämme vahvasti edustettuina.

Normark Suomi on kalastus-, metsästys- ja talviurheiluvälineiden tukkukauppa.

– Olemme pitkään etsineet vahvaa osaajaa kehittämään ja jatkamaan Pro Fish – vähittäisliiketoimintaa. Proscoop on meille tärkeä asiakas ja yhteistyökumppani. Keskitymme ydinliiketoimintaamme eli vapaa-ajantuotteiden maahantuontiin, markkinointiin ja tukkuliiketoimintaan, sanoo toimitusjohtaja Saku Kulmala.

Kauppasummaa ei ole kerrottu julkisuuteen. (HäSa)