Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Satojen kilometrien matka kolmipyörällä

Rajakapteeni evp, pastori Aki Miettisen pitkästä pyörämatkasta suurin osa on jo takana, kun hän saapuu tiistaina Hämeenlinnaan. Aaltoilevasti etenevää MS-tautia sairastava Miettinen lähti polkemaan erityisvalmisteisella kolmipyörällään Rovaniemeltä 25. kesäkuuta. Tempauksellaan hän ajaa vammaisten ja vanhusten asiaa.

Verta, hikeä ja kyyneleitä -pyöräilykampanjan merkeissä järjestetään tapahtuma Hämeenlinnan torilla tiistaina kello 10–11. Yleisötilaisuudessa Miettinen kertoo matkakuulumisiaan.

Tilaisuudessa luovutetaan myös vetoomus vammaisten ja vanhusten oikeuksien toteutumisen puolesta kaupungin päättäjille. Vetoomuksen ottaa vastaan kaupunginvaltuuston ensimmäinen varapuheenjohtaja Teija Arvidsson.

Matkasuunnitelman mukaan Miettinen saapuu päämääräänsä Helsinkiin 12. heinäkuuta. Takana hänellä on tuolloin reilut 1 100 kilometriä. Kampanjan suojelija on eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma. (HäSa)